Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lumea in continua schimbare: 6 tendinte in tehnologie pentru 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lumea in continua schimbare: 6 tendinte in tehnologie pentru 2018

Tehnologia a cunoscut salturi impresionante in ultimii ani si nu pare sa se opreasca, de la asistenti virtuali, masini autonome la inlocuirea angajatilor cu roboti, planeta trece printr-o noua revolutie industriala in care digitalizarea dicteaza. continuă pe Wall-Street Ro

Topul tendintelor in tehnologie pentru 2018

2017 a adus nenumarate inovatii in tehnologie, dar si provocari. Atacurile ransomware s-au impus anul trecut ca fiind cea mai populara arma pentru atacatorii cibernetici. Iata la ce ar trebui sa ne asteptam in acest an in materie de tendinte in tehnologie, potrivit unei analize Cisco.

Bugetul Armatei pentru 2018 si programele de inzestrare, principala tema de discutie la sedinta Colegiului MApN

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a prezidat la sediul M. Ap. prima sedinta din acest an a Colegiului Ministerului Apararii Nationale, anunta institutia intr-un comunicat. Tema principala de discutie a fost bugetul pentru 2018, insistandu-se pe programele de inzestrare, in contextul in care alocarile pentru Aparare se mentin conform angajamentelor de a asigura minimum 2 procente din Produsul Intern Brut.

Au aparut ofertele de munca pentru 2018. in ce domeniu poti castiga cei mai multi bani

Inceputul de an vine cu o oferta numeroasa de locuri de munca la nivel national. Comparativ cu luna Ianuarie a anului trecut, oferta pe BestJobs. eu a crescut de la 7. 650 anunturi de angajare la aproximativ.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )