Libnet.ro
UNICEF

22:15

O luna de la ancheta din Caracal. Acestea sunt cele zece mistere care stau la baza ororilor facute de Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
O luna de la ancheta din Caracal. Acestea sunt cele zece mistere care stau la baza ororilor facute de Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat cele zece mistere ale cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se afla in centrul. continuă pe Antena3

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Totul despre clanurile mafiote si cum se desfasoara ancheta din Caracal

Evident ca s-a gresit foarte mult la inceput. Desigur, tara asta a luat-o pe tobogan in jos de foarte multa vreme. Statul mafiot se vede foarte bine de la radacina societatii, adica in rural, in orasele.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dramatice trei zodii. Exagereaza pe orice subiect - RACII iau totul prea personal

Totul este o drama in vietile acestor trei semne zodiacale. HOROSCOPGEMENI - Se plictiseste repede, asa ca are nevoie de putina drama pentru a-si reveni. Un nativ nascut in aceasta zodie ii va face si.

Anchetatorii au sigilat casa criminalului din Caracal. Ce se intampla de vineri cu Gheorghe Dinca. Anuntul facut de Tonel Pop

Procurorii au terminat joi cercetarile la casa ororilor din Caracal. Dupa mai bine de o luna criminalistii au reusit sa verifice milimetru cu milimetru casa, curtea, dar si gropile din curtea din Gheoghe Dinca i.

Cine este politistul care l-a facut pe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati

La inceputul lunii august, legat de cazul Caracal se vorbea despre un politist, Marius Preda, care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca ororile pe care le-a facut. Suspiciunile au curs, confuzia si-a facut loc. Preda a negat, insa informatia tot a ramas. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati. Cine este .

Dan Dumitrescu, fost politist din Caracal: Am fost in fata casei lui Gheorghe Dinca pentru a fluidiza traficul. N-am pazit casa nimanui

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca urmare.

Politist din Caracal cercetat pentru proxenetism si camatarie, dat afara din Politie

Un politist din Caracal, ridicat in aprilie alaturi de alte persoane intr-un dosar de proxenetism si camatarie, a fost destituit din Politie. Potrivit Politiei, motivul destituirii acestuia il constituie abateri disciplinare de comportarea necorespunzatoare, in serviciu, familie sau in societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei, transmite Mediafax.

Politist din Caracal, implicat intr-un dosar de camatarie si proxenetism

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca.

Stenograme ale traficului de minore din Caracal: Ce marfa mai ai si tu, p-acolo?

Bebe Strungaru, socrul politistului Preda si tatal grefierei-sefe de la Curtea de Apel Bucuresti, prins de DIICOT si menajat de Curtea de Apel Craiova . O ancheta a jurnalistilor de la Libertatea, releva f.

Imaginile Zilei. Seful procurorilor din Caracal, audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Catalin Zavoianu a inceput sa fuga cand i-a vazut pe jurnalisti

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Catalin Zavoianu, a fost audiat joi, timp de mai multe ore, la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), in dosarul privind modul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )