Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lupta pentru sefia regiunilor: Baronii PSD din Arges vor o regiune mai mica dupa ce au pierdut lupta cu Prahova

Hotnews Hotnews,
 Lupta pentru sefia regiunilor: Baronii PSD din Arges vor o regiune mai mica dupa ce au pierdut lupta cu Prahova

Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges si lider local al PSD, vrea impartirea actualei regiuni Muntenia Sud in doua regiuni mai mici. Propunerea, anuntata in presa locala, vine pe fondul infringererii Argesului in lupta cu Prahova pentru conducerea actualei regiuni. In urma cu o saptamina, premierul Ponta a cedat unor presiuni similare din partea baronilor PSD Constanta, anuntind ca sustine aparitia regiunii Dobrogea. continuă pe Hotnews

VIDEO Lupta pentru sefia regiunilor: Liderii USL din Arges vor o regiune mai mica dupa ce au pierdut lupta cu Prahova

Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges si lider local al PSD, vrea impartirea actualei regiuni Muntenia Sud in doua regiuni mai mici. Propunerea, anuntata in presa locala, vine pe fondul infringererii Argesului in lupta cu Prahova pentru conducerea actualei regiuni. In urma cu o saptamina, premierul Ponta a cedat unor presiuni similare din partea baronilor PSD Constanta, anuntind ca sustine aparitia regiunii Dobrogea.

Andrei Gerea l-a invins pe Ludovic Orban in cursa pentru sefia grupului PNL.

Deputatul PNL Andrei Gerea a fost reconfirmat in fruntea grupului PNL din Camera Deputatilor. El a obtinut 58 de voturi, comparativ cu contracandidatul sau Ludovic Orban care a obtinut 23 de voturi. La sedinta grupului PNL din Camera Deputatilor a participat si presedintele PNL Crin Antonescu care l-a sustinut pe Andrei Gerea. Ludovic Orban este cunoscut drept un adversar al presedintelui PNL, Crin Antonescu. La ultima sedinta a Delegatiei Permanente de la Constanta, Ludovic Orban i-a cerut .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )