Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lupta premium de imagine la Salonul Auto de la Geneva 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lupta premium de imagine la Salonul Auto de la Geneva 2014

Marcile auto premium au scos in fata tot ce au mai bun la Salonul Auto de la Geneva 2014, modelele de performanta, care in unele cazuri sunt de doua ori mai scumpe decat masina de serie. continuă pe Wall-Street Ro

Lupta premium de imagine la Salonul Auto de la Geneva 2014

Marcile auto premium au scos in fata tot ce au mai bun la Salonul Auto de la Geneva 2014, modelele de performanta, care in unele cazuri sunt de doua ori mai scumpe decat masina de serie.

VIDEO/FOTOGALERIE TOP 10 masini de serie prezentate la Salonul Auto de la Geneva in 2014

Dintre toate masinile noi prezentate la Salonul Auto de la Geneva am selectat cateva dintre cele mai importante aparitii, iar in acest Top 10 poti citi despre fiecare masina in parte. In varful selectiei avem primul BMW cu tractiune fata, un model care aduce Renault din nou pe lista marcilor cu propulsie asa-zisa tractiune spate) si cel mai mic SUV de oras de pe piata. Dacia nu a venit cu noutati la Geneva in acest an, iar Ford are la stand versiunea restilizata a lui Focus, despre care 0-100. ro a scris pe larg AICI.

FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva 2014 in imagini

A 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis portile pentru presa, zilele de 4 si 5 Martie fiind dedicate exclusiv accesului jurnalistilor, astfel ca avem primele poze de la eveniment. In perioada 6-16 Martie Salonul este deschis publicului larg. Iata mai jos noutatile de la eveniment, intr-o galerie foto aflata in permanenta actualizare pe parcursul zilei. Dupa ce informatiile despre fiecare masina vor fi disponibile, vei putea gasi pe 0-100. ro informatiile esentiale despre masinile-noutati de la Geneva, plus galerie foto.

UPDATE FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva 2014 in imagini

A 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis portile pentru presa, zilele de 4 si 5 Martie fiind dedicate exclusiv accesului jurnalistilor, astfel ca avem primele poze de la eveniment. In perioada 6-16 Martie Salonul este deschis publicului larg. Iata mai jos noutatile de la eveniment, intr-o galerie foto aflata in permanenta actualizare pe parcursul zilei. Dupa ce informatiile despre fiecare masina vor fi disponibile, vei putea gasi pe 0-100. ro informatiile esentiale despre masinile-noutati de la Geneva, plus galerie foto. UPDATE 15:30 Noua galerie foto, noutati de la Lamborghini, McLaren, Renault si alte marci. UPDATE 20:20 Galerie foto actualizata.

Top 10 premiere exotice la Salonul Auto de la Geneva 2014

Salonul Auto de la Geneva 2014, a 84-a editie, prezinta 109 premiere mondiale anul acesta, majoritatea concepte. Dintre cele 10 premiere exotice selectate, doar California T si Lamborghini Huracan LP 610-4 sunt autoturisme de serie, potrivit.

Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva

Fiind prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2014, conceptul XR-PHEV aduce in premiera pe piata auto europeana tehnologia plug-in hybrid electric o imbinare eficienta a expertizei ingineresti, cu impactul redus asupra mediului, agilitatea dinamica si un design cu linii coupe accentuate.

Geneva 2014: BMW joaca tare - Full fara popa

Bavarezii sunt in plina ofensiva. Dupa ce anul trecut au surprins prin lansarea primului BMW 100% electric, i3, si si-au intregit gama cu Seria 2 Coupe si duetul M M3 si M4), la cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva BMW etaleaza un.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )