Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva

Auto Ro Auto Ro,
Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva

Fiind prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2014, conceptul XR-PHEV aduce in premiera pe piata auto europeana tehnologia plug-in hybrid electric o imbinare eficienta a expertizei ingineresti, cu impactul redus asupra mediului, agilitatea dinamica si un design cu linii coupe accentuate. continuă pe Auto Ro

FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva 2014 in imagini

A 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis portile pentru presa, zilele de 4 si 5 Martie fiind dedicate exclusiv accesului jurnalistilor, astfel ca avem primele poze de la eveniment. In perioada 6-16 Martie Salonul este deschis publicului larg. Iata mai jos noutatile de la eveniment, intr-o galerie foto aflata in permanenta actualizare pe parcursul zilei. Dupa ce informatiile despre fiecare masina vor fi disponibile, vei putea gasi pe 0-100. ro informatiile esentiale despre masinile-noutati de la Geneva, plus galerie foto.

UPDATE FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva 2014 in imagini

A 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a deschis portile pentru presa, zilele de 4 si 5 Martie fiind dedicate exclusiv accesului jurnalistilor, astfel ca avem primele poze de la eveniment. In perioada 6-16 Martie Salonul este deschis publicului larg. Iata mai jos noutatile de la eveniment, intr-o galerie foto aflata in permanenta actualizare pe parcursul zilei. Dupa ce informatiile despre fiecare masina vor fi disponibile, vei putea gasi pe 0-100. ro informatiile esentiale despre masinile-noutati de la Geneva, plus galerie foto. UPDATE 15:30 Noua galerie foto, noutati de la Lamborghini, McLaren, Renault si alte marci. UPDATE 20:20 Galerie foto actualizata.

VIDEO Atac la BMW Seria 3: Jaguar a prezentat noul XE

Salonul Auto de la Geneva este un teren propice pentru marca-felina, aceasta prezentand pe taram elvetian cel mai nou model din gama, un sedan sport de marime medie: Jaguar XE.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )