Libnet.ro
UNICEF

01:05

M.I.A. prezinta versiunea full a noului sau single Y.A.L.A.!

Devorator Monden Devorator Monden,
M.I.A. prezinta versiunea full a noului sau single Y.A.L.A.!

Acronim al frazei You Always Live Again, noua piesa a rapperitei este confirmata ca fiind extrasa ca cel de-al patrulea single promotional al viitorului sau album, intitulat Matangi, care se va lansa pe cinci noiembrie. Incepand de astazi, 22 octombrie, fanii artistei isi pot pre-comanda materialul pe internet. Se pare ca Y. este de fapt . continuă pe Devorator Monden

Taylor Swift prezinta versiunea full a noii sale piese Sweeter Than Fiction!

Dupa ce ne-a tease-uit cu un fragment si acum putin timp ne-a prezentat si coperta acesteia, Taylor Swift revine in atentia noastra pentru a ne incanta cu versiunea full a noii sale piese, intitulata Sweeter Than Fiction. Piesa reprezinta tema principala a peliculei One Chance cu James Corden in rolul principal. Sweeter Than Fiction a .

Tyga si Justin Bieber prezinta versiunea de studio a single-ului Wait For A Minute!

Inregistrata initial pentru viitorul album al lui Justin Bieber, piesa Wait For A Minute va figura in tracklistul viitorului album al rapperului Tyga, intitulat The Gold Album: 18th Dinasty, care este asteptat sa se lanseze in primavara anului 2014. Wait For A Minute, o prima versiune a acestuia fiind dezvaluita la inceputul lunii septembrie, va .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )