Libnet.ro
UNICEF

18:30

Madalina Ghenea, la Roma alaturi de comisarul Corrado Cattani din serialul ...

România Liberă România Liberă,
Madalina Ghenea, la Roma alaturi de comisarul Corrado Cattani din serialul ...

Madalina Ghenea va participa la Festivalul International de Film de la Roma, din perioada 9-17 noiembrie, la premiera filmului Razza Bastarda, in regia lui Alessandro Gassman. Madalina Ghenea joaca rolul Dorinei, o imigranta de nationalitate romana in Italia, care-si castiga existenta intr-un mod de care nu este mandra. Visele si ambitiile sale sunt inabusite de realitatea societatii in care traieste. In Razza Bastarda, Madalina Ghenea a jucat alaturi de celebrul actor italian Michele . continuă pe România Liberă

Madalina Ghenea, pe covorul rosu la Festivalul International de Film de la Roma

Romanca Madalina Ghenea va participa la Festivalul International de Film de la Roma, acolo unde va fi prezenta la premiera filmului Razza Bastarda, din distributia caruia face parte. in filmul regi.

Radu Banciu: Relatia dintre Gerard Butler si Madalina Ghenea, o facatura

Jurnalistul Radu Banciu nu crede in relatia romancei Madalina Ghenea cu actorul american Gerard Butler. Acesta sustine ca asocierea lor este o facatura, menita sa le aduca putina publicitate. Gerard .

Gerard Butler si Madalina Ghenea, fotografiati in timp ce se sarutau in Franta, sub o umbrela (FOTO)

De cand au confirmat relatia, Gerard Butler si Madalina Ghenea sunt urmariti de fotografi la orice pas. Recent, cei doi au fost surprinsi in sudul Frantei, in timpul unei plimbari romantice prin ploaie, timp.

Iata cum il descrie Madalina Ghenea pe Gerard Butler!

Madalina Ghenea a vorbit, in premiera, pentru un post TV romanesc, despre noua ei relatie amoroasa cu Gerard Butler. Romanca il considera pe actor cald si foarte atent. Continue reading .

Madalina Ghenea, primele declaratii despre relatia cu Gerard Butler: Este surprinzator de placut si de cald. Este foarte atent

Dupa ce actorul Gerard Butler a confirmat relatia cu romanca Madalina Ghenea, frumoasa bruneta a vorbit pentru prima data despre cuplul lor. Actrita de 24 de ani a declarat pentru Antena 1 ca noul ei iubit es.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )