Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Romanii, printre strainii vizati de incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendum

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, citata de Mediafax.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, preluata de Mediafax.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

Consecintele Brexitului pentru Premier League: Christian Eriksen, primul fotbalist care anunta ca vrea sa plece din Marea Britanie

Christian Eriksen, jucator la Tottenham, este primul jucator care a anuntat ca vrea sa plece din Marea Britanie in urma referendumului de joi in care s-a votat iesirea din Uniunea.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Iohannis, consultari la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe prim-ministru, pe Guvernatorul BNR, dar si pe liderii partidelor politice pentru a se consulta pe tema referendumului din Marea Britanie. I-am invitat astazi, la.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )