Libnet.ro
UNICEF

13:15

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Marea Britanie va fi lovita de fenomene meteo extreme

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Marea Britanie va fi lovita de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Marea Britanie, in conditiile in care autoritatile din arhipelag au emis un cod galben de vant pentru perioada 14. continuă pe B1

UPDATE Franta, Germania si Marea Britanie declanseaza mecanismul vizand litigiile din cadrul acordului nuclear impotriva Teheranului Johnson, pregatit sa inlocuiasca acordul cu cel negociat de Trump Iranul avertizeaza cu privire la consecinte

Cele trei tari europene co-semnatare a acordului nuclear iranian Franta, Marea Britanie si Germania) au declansat mecanismul de reglare a litigiilor prevazut in acord pentru a forta Teheranul sa onoreze angajamentele sale, au anuntat liderii diplomatiilor intr-un comunicat comun, relateaza AFP. Pe de alta parte, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, pare sa contrazica pozitia diplomatiei tarii sale, spunand ca ca este pregatit sa inlocuiasca acordul nuclear iranian din 2015 cu un nou text dorit de Donald Trump, spunand ca presedintele american este un excelent negociator. Totodata, Iranul a avertizat marti Germania, Marea Britanie si Franta de consecintele deciziei lor de a declansa mecanismul de reglare a litigiilor.

Marea Britanie, avertizata de UE sa nu discrimineze cetatenii europeni dupa 31 ianuarie. Aproape 400.000 de romani au aplicat deja pentru statutul de rezident permanent

Michel Barnier, negociatorul sef al UE, a avertizat Marea Britanie, marti, sa nu discrimineze cetatenii UE care cauta sa obtina permisul de rezident permanent dupa Brexit, indemand Londra sa infiinteze o.

Romania si Marea Britanie au raspuns demersurilor CNA privind cautarea lui Vlad Plahotniuc

Autoritatile din Romania si Marea Britanie au raspuns demersurilor Centrului National Anticoruptie CNA) de a-l cauta pe fostul lider al Partidului Democrat din Moldova PDM), Vladimir Plahotniuc, pe teritoriul lor, inclusiv sub numele Vladislav Novak, cea de-a doua sa identitate din Republica Moldova.

Alstom a incheiat un contract de 755 de milioane de euro in Marea Britanie

Alstom a incheiat un contract de 755 de milioane de euro in Marea Britanie, pentru reconditionarea si intretinerea trenurilor electrice operate de Avanti West Coast, iar contractul va contribui la crearea a 100 de noi locuri de munca, arata un comunicat, relateaza News. ro.

Marea Britanie, ingrijorata ca nu s-ar putea apara singura in cazul unui razboi. Oficial: Suntem foarte dependenti de Statele Unite (FOTO)

Marea Britanie trebuie sa fie pregatita sa poarte razboi fara ajutorul Statelor Unite, a declarat secretarul pentru Aparare britanic, Ben Wallance, citat de BBC. El si-a sustinut afirmatia argumentand ca.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )