Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi. Ce vrea Monica Anisie in noul semestru scolar

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi. Ce vrea Monica Anisie in noul semestru scolar

Monica Anisie transmite elevilor care se intorc din vacanta sa se concentreze asupra a ceea ce va urma - teze, olimpiade si examene - dar sa nu uite sa zambeasca si sa se joace, iar mesajul pentru profesori este ca incepe debirocratizarea si ca este necesara concentrarea pe nevoile elevilor, pentru a le dezvolta competente si a-i aduce mai aproape de viata. continuă pe Antena3

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Anunt de ultima ora despre majorarea pensiilor. Ce plan are PNL, dupa avertizarile BNR

Vestea ca pensiile vor fi majorate de catre Guvernul PNL strarneste confuzie in randul romanilor care se apropie de aceasta etapa. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban a declarat ca actualul guvern va respectat decizia de majorare a pensiilor. Totul dupa ce joi ministrul de Finante anunta ca exista o categorie de persoane care ar .

Ministrul Educatiei, la inceputul noului semestru: Semestrul al doilea reprezinta pentru noi, cadrele didactice, o provocare: incepem debirocratizarea!

Semestrul al doilea reprezinta pentru cadrele didactice o provocare intrucat se incepe debirocratizarea, a precizat ministrul Educatiei, Monica Anisie, intr-o postare de pe Facebook, de luni, cu ocazia inceputului.

Ministrul Educatiei, 5 masuri pentru debirocratizare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta cinci masuri pentru debirocratizarea activitatii profesorilor care se aplica incepand de astazi. Altele vor intra in vigoare in perioada urmatoare.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA CLASA A VII-A. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca in curand vor fi publicate pe site-ul ministerului mai multe modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala in cazul elevilor care sunt acum in clasa a VII-a.

Ministrul Educatiei: ii asigur pe toti colegii mei profesori ca vor primi maririle asa cum s-a stabilit prin lege. Nu exista nicio problema

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dat asigurari ca, in acest an, profesorii isi vor primi slariile marite asa cum s-a stabilit prin lege. ii asigur pe toti colegii mei profesori ca vor primi.

Ministrul Educatiei: Elevii doresc inceperea cursurilor pe 1 septembrie, dar asta presupune inceperea anului scolar pe 15 august

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca este dificil de aplicat propunerea Consiliului Elevilor ca anul scolar sa inceapa la 1 septembrie, deoarece acest lucru presupune ca anul scolar sa inceapa in data de 15 august.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )