Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Un stat european, sub alerta de fenomene meteo extreme

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Un stat european, sub alerta de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Irlanda ca Serviciul local de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vant. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Masuri extreme luate de un stat, pentru combaterea epidemiei de coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Regiunea Administrativa Speciala Hong Kong a Republicii Populare Chineze ca autoritatile locale vor activa,.

Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier

Anunt de ultima ora. Remus Pricopie este propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier. Victor Ponta si Marcel Ciolacu au facut primele declaratii in acest sens. Iata cine este Remus Pricopie. Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier Din declaratiile liderilor PSD si Pro Romania, Remus Pricopie .

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Doua persoane, condamnate in Iran sub acuzatia de spionaj pentru CIA! Detalii de ultima ora

Doua persoane care activau in cadrul unei organizatii caritabile au fost condamnate la inchisoare sub acuzatia de spionaj pentru CIA, au anuntat autoritatile iraniene. Doi . spioni CIA care lucrau.

Calcule de ultima ora privind motiunea de cenzura. Ce sanse sunt sa treaca

Motiunea de cenzura Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, initiata de PSD si UDMR, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, va fi votata miercuri, la ora 12, in Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )