Libnet.ro
UNICEF

08:30

MAE: Cei 12 cetateni romani retinuti pentru trafic de persoane in Ungaria la 26 august, arestati

România Liberă România Liberă,
MAE: Cei 12 cetateni romani retinuti pentru trafic de persoane in Ungaria la 26 august, arestati

MAE precizeaza ca cei 12 cetateni romani retinuti pentru trafic de persoane, in Ungaria, la data de 26 august, au fost adusi sambata in fata Judecatoriei Centrale Buda, instanta hotarand arestarea preventiva a acestora. continuă pe România Liberă

MAE: 2 cetateni romani retinuti pentru trafic de persoane in Austria, la Braunau si la Salzburg

MAE precizeaza ca autoritatile austriece au confirmat retinerea a doi cetateni romani, soferi ai unor camioane in care se aflau mai multe persoane, in localitatea Braunau, respectiv la Salzburg.

Romanii retinuti pentru trafic de persoane in Ungaria, arestati preventiv

MAE precizeaza ca cei 12 cetateni romani retinuti pentru trafic de persoane, in Ungaria, la data de 26 august, au fost adusi sambata in fata Judecatoriei Centrale Buda, instanta hotarand arestarea.

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,.

Ministerul Afacerilor Externe: 12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de autoritatile ungare

12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare, fiind propusa arestarea preventiva a acestora, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de Agerpres.

16 cetateni romani, retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

16 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile maghiare, fiind acuzati de trafic de persoane, informeaza Ministerul de Externe. Primii patru romani au fost retinuti miercuri, 26 august, iar alti 12 au fost retinuti joi, 27 august.

MAE: 12 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane

12 cetateni romani, suspectati de trafic de persoane, au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare.

16 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

Mai multi romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

Doi romani retinuti in Austria pentru trafic de persoane

Autoritatile austriece au confirmat retinerea in Austria a doi cetateni romani acuzati de trafic de persoane, informeaza sambata Ministerul roman al Afacerilor Externe. Potrivit unui comunicat al MAE.

Un grup de romani a fost retinut in Ungaria pentru trafic de persoane

Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata astazi de catre politia ungara, despre faptul ca patru cetateni romani au fost retinuti la data de 26 august in Budapesta, fiind cercetati pentru trafic de persoane. Potrivit informarii politiei ungare, cei patru cetateni romani vor fi audiati in cursul acestei zile, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )