Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Cei doi romani rapiti in India au fost eliberati. Ei vor pleca sambata spre Romania

Antena3 Antena3,
MAE: Cei doi romani rapiti in India au fost eliberati. Ei vor pleca sambata spre Romania

Cei doi cetateni romani care ar fi fost lipsiti de libertate in statul Kerala, din sudul Indiei, sunt in momentul de fata in libertate, a anuntat, vineri seara, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Eliberarea. continuă pe Antena3

Cei doi romani retinuti de persoane fizice in India au fost eliberati, in urma unei actiuni MAE si SRI

Cei doi romani disparuti in India, care au fost retinuti de persoane fizice, ca urmare a unor neintelegeri de ordin comercial, in orasul Kerala, au fost eliberati. Acestia vor reveni in Romania maine,.

Se cere rascumparare pentru doi romani rapiti in India. MAE verifica informatia

Ministerul Afacerilor Externe verifica informatia potrivit careia doi romani care se aflau la munca in India ar fi fost rapiti, cazul fiind semnalat presei de catre apropiati ai familiei, informeaza.

Se cere rascumparare pentru doi romani rapiti in India. MAE a confirmat informatia

Ministerul Afacerilor Externe a verificat informatia potrivit careia doi romani care se aflau la munca in India ar fi fost rapiti, cazul fiind semnalat presei de catre apropiati ai familiei, informeaza.

MAE: Cei doi romani rapiti in India se afla in libertate si vor reveni in tara

Cei doi cetateni romani care ar fi fost lipsiti de libertate in statul Kerala, din sudul Indiei, se afla in momentul de fata in libertate, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE. Doi romani, RAPITI in India. La Ambasada Romaniei din New Delhi s-a constituit o ...

La Ambasada Romaniei din New Delhi a fost actviata o celula de criza care sa se ocupe de cazul celor doi romani presupus rapiti in India. Se pare ca cetatenii romani nu au fost retinuti de autoritatile indieni, fiind vorba de un conflict de munca, a explicat secretarul general Robert Cazanciuc, in cadrul unui briefing de presa al Ministerului Afacerilor Externe. S-a creat o celula de criza la Ambasada Romaniei din New Delhi. Consulul roman a primit instructiuni pentru a se .

Doi romani, RAPITI in India.

Doi romani din judetul Suceava au fost rapiti in India, transmite Realitatea TV. Acestia se aflau la munca in sudul Indiei. Rapitorii au cerut recompense. Stire in curs de actualizare.

Doi romani ar fi fost rapiti in India. MAE verifica informatia

10: Secretarul General al Ministerului Afacerilor Externe, Robert Cazanciuc, va sustine astazi, la ora 14. 30, la sediul MAE, un briefing de presa cu privire la cazul cetatenilor romani despre care.

UPDATE Doi romani au fost rapiti India; pentru ei a fost ceruta rascumparare/ MAE a dispus constituirea celulei de criza la consulatul din New Delhi

Doi romani din Suceava, Vasile M. si Ion H. , au fost rapiti in India, iar potrivit unor apropiati ai familiilor celor doi, rapitorii ar fi cerut rascumparare, informeaza Realitatea TV. UPDATE Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc: MAE a dispus constituierea celulei de crizei la consulatul din New Delhi.

UPDATE Doi romani au fost rapiti in India; pentru ei a fost ceruta rascumparare/ MAE a dispus constituirea celulei de criza la consulatul din New Delhi

Doi romani din Suceava, Vasile M. si Ion H. , au fost rapiti in India, iar potrivit unor apropiati ai familiilor celor doi, rapitorii ar fi cerut rascumparare, informeaza Realitatea TV. UPDATE Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc: MAE a dispus constituierea celulei de crizei la consulatul din New Delhi.

Realitatea TV: Doi romani au fost rapiti India; pentru ei a fost ceruta rascumparare

Doi romani din Suceava, Vasile M. si Ion H. , au fost rapiti in India, iar p otrivit unor apropiati ai familiilor celor doi, rapitorii ar fi cerut rascumparare, informeaza Realitatea TV. Secretarul de stat Ovidiu Dranga, purtator de cuvant al MAE, a declarat pentru Mediafax ca ministerul verifica aceasta informatie, prin misiunea de la New Delhi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )