Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE a inceput procedurile de evacuare pentru sase romani din Yemen

România Liberă România Liberă,
MAE a inceput procedurile de evacuare pentru sase romani din Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, duminica seara, ca, in prezent, deruleaza proceduri avansate pentru evacuarea a inca sase cetateni romani din Yemen, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministerul de Externe: E in curs evacuarea a 5 romani din Yemen. Alti 17 au fost evacuati dupa ce conflictul violent a escaladat

Ministerul de Externe a precizat, duminica, la solicitarea Mediafax, ca este in curs de desfasurare evacuarea a 5 romani din Yemen, iar alti 17 au fost evacuati in ultimul timp, in contextul escaladarii conflictului violent din aceasta tara, care nu permite efectuarea de evacuari in siguranta.

ADR Vest detine presedintia Asociatiei Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania

In perioada 1 - 2 aprilie 2015, directorii celor 8 Agentii pentru Dezvoltare Regionala din Romania s-au intalnit in cadrul unei intalniri de lucru ce a avut loc in municipiul Alba Iulia.

Negociatorul pentru eliberarea jurnalistilor din Irak, Yassin Mohamad, retinut

Negociatorul pentru eliberarea jurnalistilor din Irak, Yassin Mohamad, a fost retinut, vineri, pentru trafic de influenta. El a cerut mita doua milioane de euro, pentru a interveni intr-un dosar.

Restituirea proprietatilor: Au inceput platile de despagubiri pentru titlurile emise in 2015

Ministerul Finantelor Publice a inceput plata despagubirilor pentru titlurile emise de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) in anul 2015, a informat, vineri, ANRP, intr-un comunicat remis HotNews. In 9 martie, Ministerul Finantelor Publice se plangea ca nu a putut plati despagubiri in procedurile de restituire a proprietatilor confiscate de comunisti, in primele doua luni ale anului 2015, din cauza popririlor instituite asupra conturilor MFP.

MAE a evacuat 24 de romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a eliberat din Yemen, in ultimele 11 zile, 22 de cetateni romani si doi membri de familie ai acestora, pe fondul tulburarilor care au loc in aceasta tara, a transmis astazi MAE, la solicitarea ziarului BURSA.

Yassin Mohamad, negociator in eliberarea jurnalistilor romani din Irak, a fost retinut de DNA

Medicul Yassin Mohamad, implicat in eliberarea jurnalistilor romani tinuti ostatici in Irak, a fost retinut de DNA pentru ca ar fi cerut o mita de 2. 000 de euro pentru desfiintarea unei hotarari de.

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat vineri directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

Germania analizeaza posibilitatea verificarii identitatii pasagerilor pentru cursele aeriene din spatiul Schengen

Politia germana anunta ca nu are suficient personal pentru a se reintroduce controalele la actele de identitate a pasagerilor pentru zborurile din spatiul Schengen, informeaza Reuters. Ministrul german de Interne,.

Pretul pentru retragerea actionarilor din fosta Ceramica - 0,6929 lei/unitate

Actionarii Brikston Construction Solutions Iasi fosta Ceramica- simbol CERE) care doresc sa se retraga din societate vor primi 0,6929 lei/actiune, conform raportului facut de expertul desemnat de Registrul Comertului, in vederea retragerii de la tranzactionare, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei

Ministerul Energiei estimeaza venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei si varsaminte din privatizare in contul general al trezoreriei statului in valoare de 609,58 milioane de lei, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )