Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pretul pentru retragerea actionarilor din fosta Ceramica - 0,6929 lei/unitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul pentru retragerea actionarilor din fosta Ceramica - 0,6929 lei/unitate

Actionarii Brikston Construction Solutions Iasi fosta Ceramica- simbol CERE) care doresc sa se retraga din societate vor primi 0,6929 lei/actiune, conform raportului facut de expertul desemnat de Registrul Comertului, in vederea retragerii de la tranzactionare, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

SIF MOLDOVA - Eveniment important - Hotarari ale Consiliului de Administratie pentru implementarea hotararilor adoptate de Adunarile Generale Extrordinare si Ordinare ale Actionarilor din 01 si 02.04.2015

SIF MOLDOVA - Eveniment important - Hotarari ale Consiliului de Administratie pentru implementarea hotararilor adoptate de Adunarile Generale Extrordinare si Ordinare ale Actionarilor din 01 si 02.

SIF MOLDOVA - Eveniment important: Desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 02.04.2015; Hotarari adoptate

SIF MOLDOVA - Eveniment important: Desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 02. 2015; Hotarari adoptate.

ADR Vest detine presedintia Asociatiei Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania

In perioada 1 - 2 aprilie 2015, directorii celor 8 Agentii pentru Dezvoltare Regionala din Romania s-au intalnit in cadrul unei intalniri de lucru ce a avut loc in municipiul Alba Iulia.

Negociatorul pentru eliberarea jurnalistilor din Irak, Yassin Mohamad, retinut

Negociatorul pentru eliberarea jurnalistilor din Irak, Yassin Mohamad, a fost retinut, vineri, pentru trafic de influenta. El a cerut mita doua milioane de euro, pentru a interveni intr-un dosar.

Germania analizeaza posibilitatea verificarii identitatii pasagerilor pentru cursele aeriene din spatiul Schengen

Politia germana anunta ca nu are suficient personal pentru a se reintroduce controalele la actele de identitate a pasagerilor pentru zborurile din spatiul Schengen, informeaza Reuters. Ministrul german de Interne,.

Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei

Ministerul Energiei estimeaza venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei si varsaminte din privatizare in contul general al trezoreriei statului in valoare de 609,58 milioane de lei, informeaza.

Despagubirile pentru rudele victimelor din accidentul avionului Germanwings: Cat de mult valoreaza o viata?

Consortiul de asiguratori condus de compania germana Allianz au creat un fond de 300 milioane de dolari circa 279 milioane euro) pentru a acoperi cererile de despagubire rezultate in urma prabusirii aeronavei 320 a GermanWings, dar cu toate acestea suma nu este impartita in mod egal intre rudele victimelor, scrie The Telegraph.

Comisie parlamentara pentru aflarea adevarului din spatele masacrului de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor pentru infiintarea comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, potrivit Mediafax.

CNADNR a atribuit contractul pentru construierea centurii din Bacau unei firme din Turcia

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a atribuit contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau, in valoare de circa 394 milioane de lei 89,54 milioane de euro), firmei Eko Insaat Ve Tic din Turcia, informeaza Mediafax.

Ce suma investeste Administratia Strazilor Bucuresti pentru reabilitarea drumurilor din Capitala

Administratia Strazilor Bucuresti va organiza sase licitatii, cate una pentru fiecare sector, pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitala. Suma totala ce urmeza sa fie investita pentru acest proiect se ridica la 67,5 milioane de euro, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )