Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat vineri directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Cum poti verifica daca ai castigat la Loteria bonurilor fiscale si cum poti revendica premiul; Un mare proiect strategic romanesc refuza sa iasa: Gazoductul Giurgiu - Ruse se loveste iar de esec; Cel mai scurt drum intre Bucuresti si Mar

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia. Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe. Romania trece la televiziunea digitala in iunie. TVR va emite in continuare in sistem analogic. omania va trece anul acesta la televiziunea digitala, iar Radiocom este operatorul care va asigura transmiterea canalelor in format digital DVB T2).

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Zaharul prieten sau otrava? De ce e mai bun zaharul brun si cu ce altceva putem sa ne indulcim alimentele ca sa ramanem sanatosi

Zaharul este intens criticat si nerecomandat, in special in cazul copiilor, dar si in cazul persoanelor care sufera de anumite afectiuni cum este diabetul, obezitatea si hipertensiunea. Medicii ne incurajeaza sa ne indulcim alimentele sau bauturile preferate cu zahar brun, stevie sau chiar miere, pentru a ne proteja pancreasul.

VIDEO Dealul Cetatuia, Mecca biciclistilor din Iasi. Cum arata cel mai bun traseu de cross-country din judet

La marginea municipiului Iasi, pe una dintre cele sapte coline pentru care este renumit orasul, a fost amenajat un traseu complex pentru pasionatii de mountain-bike.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Perspective mai bune pentru creditare, pe fondul scaderii preturilor la energie

Creditarea pentru companii va creste pentru prima data in ultimii patru ani, in 2015, iar creditul ipotecar va atinge un maxim istoric in Zona Euro, considera analistii EY.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )