Libnet.ro
UNICEF

18:15

MAE: Monitorizam evolutiile din Africa privind Ebola, nu au fost informati privind romani afectati

Antena3 Antena3,
MAE: Monitorizam evolutiile din Africa privind Ebola, nu au fost informati privind romani afectati

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca monitorizeaza in permanenta, prin intermediul misiunilor diplomatice in Africa de Vest, evolutia impactului Ebola, mentionand ca nu s-au primit solicitari de. continuă pe Antena3

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

MAE: Ambasadele Romaniei in Africa de Vest NU au fost informate despre cetateni romani afectati de Ebola

Ministerul Afacerilor Externe MAE) arata ca ambasadele Romaniei din Africa de Vest nu au fost informate cu privire la existenta unor cetateni romani afectati de virusul Ebola in statele din Africa de Vest, precizeaza MAE, intr-un comunicat remis redactiei.

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala, potrivit unui comunicat al.

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala. Controlul si oprirea viruslui.

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala, relateaza Mediafax.

Alerta maxima in SUA din cauza virusului Ebola

Autoritatile americane au instituit miercuri cel mai mare grad de alerta sanitara posibil din cauza epidemiei de Ebola, au anuntat oficialii Centrului american pentru controlul si prevenirea bolilor CDC).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )