Libnet.ro
UNICEF

14:15

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

B1 B1,
Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala. Controlul si oprirea viruslui. continuă pe B1

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala, potrivit unui comunicat al.

Stare de urgenta nationala in Nigeria din cauza virusului Ebola

Presedintele nigerian, Goodluck Jonathan, a declarat, vineri, ca lupta impotriva virusului Ebola, care a provocat moartea a doua persoane in Nigeria, este o urgenta nationala, relateaza Mediafax.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Alerta maxima in SUA din cauza virusului Ebola

Autoritatile americane au instituit miercuri cel mai mare grad de alerta sanitara posibil din cauza epidemiei de Ebola, au anuntat oficialii Centrului american pentru controlul si prevenirea bolilor CDC).

OMS anunta ca bilantul celor care au murit din cauza virusului Ebola a ajuns la 887 de victime

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public un nou bilant cu referire la virusulEbola, anuntand ca 887 de persoane au murit din cauza epidemiei de febra hemoragica. Acest bilant mai anunta.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decretat stare de urgenta din cauza virusului Ebola

Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au declarat stare de urgenta la nivel international, cauzata de raspandirea virusului Ebola in vestul Africii.

Stare de urgenta decretata in Liberia din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele Liberiei Ellen Johnson Sirleaf a decretat stare de urgenta, apreciind ca epidemia de Ebola necesita masuri extraordinare pentru supravietuirea statului, intr-o alocutiune publica in cursul.

OMS: Peste 930 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola

Un numar de 932 de persoane au murit in Africa din cauza epidemiei de febra hemoragica Ebola, potrivit unui nou bilant difuzat miercuri de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), preluat de AFP. Bilantul a.

Barbat cu simptome asemanatoare celor ale virusului Ebola, spitalizat in Grecia

Un pacient grec, care s-a intors din Nigeria si prezinta simptome asemanatoare celor ale virusului Ebola, a fost examinat vineri la Atena, a anuntat Ministerul grec al Sanatatii, insa ulterior s-a dovedit ca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )