Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Pe nava aflata in carantina la Hong Kong din cauza coronavirusului nu sunt cetateni romani

Adevărul Adevărul,
MAE: Pe nava aflata in carantina la Hong Kong din cauza coronavirusului nu sunt cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi seara, la solicitarea News. ro, ca pe nava aflata in carantina la Hong Kong din cauza coronavirusului nu sunt cetateni romani. continuă pe Adevărul

17 romani, la bordul unei nave aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Un numar de 17 cetateni romani se afla la bordul unei nave de croaziera care este in carantina in portul japonez Yokohama, dupa ce la bordul acesteia s-au depistat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, a informat Ministerul Afacerilor Externe,.

Hong Kong: Aproape 2.000 de oameni sunt tinuti captivi pe nava World Dreams din cauza coronavirus

Peste 1. 800 de pasageri si echipajul de pe un vas de croaziera care a acostat in Hong Kong sunt tinuti in carantina la bordul navei, fiind testati pentru coronavirus, dupa ce unii membri ai personalului au avut febra, scrie Reuters.

Hong Kong: Recesiunea se adanceste, iar perspectivele se inrautatesc din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Economia din Hong Kong s-a contractat in 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters, citat de Agerpres. Analistii avertizeaza ca tendinta va continua, deoarece nu se intrevede un final al protestelor, iar efectele epidemiei cu coronavirus din China afecteaza si regiunea semiautonoma, unde s-au confirmat deja 15 cazuri de imbolnaviri cu noul virus gripal.

UPDATE MAE: 17 romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat joi ca 17 cetateni romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia, dupa ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus.

Handbal feminin: Hong Kong, posibila adversara a Romaniei la turneul preolimpic

Selectionata Hong Kong-ului ar putea fi adversara nationalei feminine de handbal a Romaniei la turneul preolimpic din Muntenegru 20-22 martie), in locul Kazahstanului, potrivit site-ului FRH, care citeaza o decizie a Federatiei Internationale de Handbal.

Dupa gratii, din cauza coronavirus: cat de agresive au ajuns autoritatile cu posibilii bolnavi

Autoritatile de pe intregul mapamond sunt disperate sa opreasca, pe cat posibil, raspandirea coronavirus. O parte din efort, insa, tine si de oamenii posibil infectati care trebuie sa respecte carantina. in contextul in care China pare sa fie sursa infectiei cu coronavirus si locul din care au plecat toti bolnavii de pe glob, politistii de .

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, .

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )