Libnet.ro
UNICEF

14:00

MAE recomanda romanilor care merg in Turcia sa evite zonele centrale ale Istanbulului.

România Liberă România Liberă,
MAE recomanda romanilor care merg in Turcia sa evite zonele centrale ale Istanbulului.

MAE recomanda cetatenilor romani care se deplaseaza pe teritoriul Turciei sa se informeze inainte de a pleca in calatorie si sa evite zonele centrale ale Istanbulului. Cetatenii romani care calatoresc in Istanbul sunt sfatuiti sa manifeste prudenta si sa paraseasca de urgenta zonele unde au loc manifestari de protest antiguvernamentale, in special Piata Taksim si strazile adiacente, bulevardul Istiklal si zona Kadikoy, potrivit unui comunicat al MAE. Ministerul Afacerilor Externe recomanda . continuă pe România Liberă

MAE recomanda romanilor care calatoresc in Turcia sa evite zonele centrale ale Istanbulului

MAE recomanda cetatenilor romani care se deplaseaza pe teritoriul Turciei sa se informeze inainte de a pleca in calatorie si sa evite zonele centrale ale Istanbulului. Cetatenii romani care.

MAE recomanda cetatenilor romani si jurnalistilor sa paraseasca imediat Crimeea.

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani, inclusiv reprezentantilor mass-media, sa paraseasca imediat teritoriul peninsulei Crimeea, informeaza Agerpres. Avand in vedere situatia din unele regiuni din estul si sudul Ucrainei Harkov, Donetk, Nikolaiev, Lugansk si Odessa), cetatenii romani sunt sfatuiti sa evite deplasarile pe teritoriul Ucrainei, cu precadere in zonele sus-mentionate, daca acestea nu sunt strict necesare. Cetatenii romani aflati in situatii deosebite se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )