Libnet.ro
UNICEF

16:45

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj

Antena3 Antena3,
MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj

40 - Decanul UMF Cluj-Napoca confirma prezenta celor doi studenti in avionul doborat in Ucraina: Suntem profund indureratiUPDATE 13. 50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era. continuă pe Antena3

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj-Napoca

50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era student la UMF Cluj-Napoca. Tanarul a copilarit in Canada si revenise in tara natala pentru a studia medicina. Stire initiala 10. 22Min.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Familia victimei a fost informata

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines, care s-a prabusit in estul Ucrainei, se afla.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

MAE: Nu erau romani in avionul doborat in estul Ucrainei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor aflati la bordul aeronavei Boeing 777 doborata in estul Ucrainei nu se afla romani.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Un roman in avionul doborat in Ucraina. inregistrarea telefonica dintre doi ofiteri rusi contestata de insurgenti. ONU cere o ancheta. Canada: Rusia este vinovata. Putin acuza Ucraina

Un avion de pasageri Boeing 777 apartinand liniilor aeriene malaeziene s-a prabusit la granita dintre Ucraina si Rusia, in apropiere de Donetk, oras in care au loc lupte intre armata ucraineana si rebeli, informeaza surse citate de Interfax. Surse oficiale din Ucraina au declarat ca acesta ar fi fost lovit de o racheta, la altitudinea de 10. 000 de metri. Cadavrele sunt imprastiate pe o raza de 15 kilometri. Cutiile negre, gasite de separatisti. Basescu, consternat de tragedia din Ucraina. Agentiile americane confirma ca avionul a fost doborat de o racheta.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost probabil doborat cu o racheta sol-aer de tip Buk SA-11

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, adirma ca avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului; nu a fost un accident

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei a fost doborat si ca aparent nu a fost vorba de un accident, aeronava fiind aruncata in.

MH17. Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi seara ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, in urma caruia 298 de persoane au murit, a fost doborat, aeronava fiind aruncata in aer in timpul zborului, relateaza agentia Reuters.

ONU cere o ancheta internationala in cazul avionului doborat in estul Ucrainei

Organizatia Natiunilor Unite ONU), a cerut prin vocea secretarului general Ban Ki-moon, efectuarea unei anchete internationale in cazul avionului doborat joi in estul Ucrainei.

Lista pasagerilor din avionul doborat in Ucraina, la bordul caruia se afla si un roman

Un avion care decolase din Amsterdam cu destinatia Kuala Lumpur a fost doborat joi seara in estul Ucrainei. Toti cei 298 oameni aflati la bord au fost ucisi. Printre acestia se afla si un cetatean roman, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe in aceasta dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )