Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului; nu a fost un accident

Antena3 Antena3,
Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului; nu a fost un accident

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei a fost doborat si ca aparent nu a fost vorba de un accident, aeronava fiind aruncata in. continuă pe Antena3

MH17. Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi seara ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, in urma caruia 298 de persoane au murit, a fost doborat, aeronava fiind aruncata in aer in timpul zborului, relateaza agentia Reuters.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost probabil doborat cu o racheta sol-aer de tip Buk SA-11

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, adirma ca avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

La bordul avionului prabusit in estul Ucrainei nu se aflau cetateni ai Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene anunta ca, din datele preliminare oferite de autoritatile olandeze pana in prezent, nu se confirma prezenta niciunui cetatean al Republicii Moldova pe lista pasagerilor aeronavei de linie Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines, care s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, in regiunea Donetk, transmite IPN.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Familia victimei a fost informata

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines, care s-a prabusit in estul Ucrainei, se afla.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj

40 - Decanul UMF Cluj-Napoca confirma prezenta celor doi studenti in avionul doborat in Ucraina: Suntem profund indureratiUPDATE 13. 50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj-Napoca

50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era student la UMF Cluj-Napoca. Tanarul a copilarit in Canada si revenise in tara natala pentru a studia medicina. Stire initiala 10. 22Min.

MAE: Nu erau romani in avionul doborat in estul Ucrainei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor aflati la bordul aeronavei Boeing 777 doborata in estul Ucrainei nu se afla romani.

Malaysia Airlines a dat publicitatii lista cu nationalitatea pasagerilor din avionul prabusit. 298 de persoane se aflau la bord, dintre care 154 de pasageri olandezi

298 de persoane, dintre care 154 de pasageri olandezi, au fost la bordul avionului prabusit joi in estul Ucrainei, a declarat Huib Gorter, vice-presedintele filialei europene a Malaysia Airlines, potrivit AFP. Au fost 283 de pasageri la bord si 15 membri ai echipajului, a declarat Huib Gorter intr-o conferinta de presa la Amsterdam Airport Schiphol. Gorter a oferit apoi detalii legate de nationalitatea persoanelor aflate la bord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )