Libnet.ro
UNICEF

01:05

MH17. Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului

Adevărul Adevărul,
MH17. Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi seara ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, in urma caruia 298 de persoane au murit, a fost doborat, aeronava fiind aruncata in aer in timpul zborului, relateaza agentia Reuters. continuă pe Adevărul

Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului; nu a fost un accident

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei a fost doborat si ca aparent nu a fost vorba de un accident, aeronava fiind aruncata in.

UPDATE VIDEO Un avion Boeing al Malaysia Airlines cu 298 de pasageri a fost doborat in Ucraina, in regiunea Donetsk, in apropiere de granita cu Rusia. Nu exista supravietuitori. Vicepresedintele SUA: Nu a fost un accident

Un avion malaezian de linie care efectua o cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, cu 298 de oameni la bord, s-a prabusit joi in regiunea separatista pro-rusa Donetsk, din estul Ucrainei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca avionul a fost doborat. Printre victime se afla cetateni britanici, germani, olandezi, malaezieni, australieni, belgieni, filipinezi si canadieni. ------------------------------Ora 06. 05 Multi dintre pasagarii avionului mergeau la o conferinta internaionala despre Sida care este programata sa inceapa duminica la Melbourne in Australia, a declarat vineri directorul organizatiei Onusida, Michel Sidibe, pe contul sau de Twitter. Ora 01. 20 Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii un videoclip care arata, in opinia lor, ca avionul a fost doborat de speratistii pro-rusi care au crezut ca este vorba de un avion militar. Ora 00. 25 La bordul avionului se aflau 298 de persoane, intre care 154 olandezi, a anuntat vicepresedintele filialei europene a companiei Malaysia AirlinesOra 00. 15 Cursa Tarom Bucuresti-Moscova de vineri va evita spatiul aerian ucraineanOra 00. 00 Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca statul pe teritoriul caruia s-a intamplat acest lucru poarta raspunderea pentru teribila tragedie.

VIDEO Un avion Boeing al Malaysia Airlines cu 298 de pasageri a fost doborat in Ucraina, in regiunea Donetsk, in apropiere de granita cu Rusia. Nu exista supravietuitori. Vicepresedintele SUA: Nu a fost un accident

Un avion malaezian de linie care efectua o cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, cu 298 de oameni la bord, s-a prabusit joi in regiunea separatista pro-rusa Donetsk, din estul Ucrainei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca avionul a fost doborat. Printre victime se afla cetateni britanici, germani, olandezi, malaezieni, australieni, belgieni, filipinezi si canadieni. Cea de-a doua cutie neagra a avionului a fost gasita vineri dimineata in Ucraina Reuters). Separatistii pro-rusi sunt de acord sa permita anchetatorilor internationali accesul in siguranta si fara restrictii in Ucraina, la locul unde a cazut joi avionul malaezian, a anuntat vineri OSCE.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost probabil doborat cu o racheta sol-aer de tip Buk SA-11

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, adirma ca avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie.

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana (VIDEO)

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie.

Malaysia Airlines a dat publicitatii lista cu nationalitatea pasagerilor din avionul prabusit. 298 de persoane se aflau la bord, dintre care 154 de pasageri olandezi

298 de persoane, dintre care 154 de pasageri olandezi, au fost la bordul avionului prabusit joi in estul Ucrainei, a declarat Huib Gorter, vice-presedintele filialei europene a Malaysia Airlines, potrivit AFP. Au fost 283 de pasageri la bord si 15 membri ai echipajului, a declarat Huib Gorter intr-o conferinta de presa la Amsterdam Airport Schiphol. Gorter a oferit apoi detalii legate de nationalitatea persoanelor aflate la bord.

Anuntul facut de compania Malaysia Airlines. Avionul prabusit avea toate reviziile la zi

Aeronava prabusita joi in estul Ucrainei era la zi cu reviziile si functiona normal in momentul in care comunicatiile s-au intrerupt, informeaza compania Malaysia Airlines, citata de AFP. Ultima revizie.

23 de cetateni americani se aflau in avionul prabusit la granita Ucrainei cu Rusia

Un oficial al SUA informeaza ca la bordul aeronavei prabusite la granita Ucrainei cu Rusia se aflau 23 de cetateni americani, relateaza Reuters. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, ca avea la .

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )