Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mafie. Tone de carne stricata au ajuns in magazine.

România Liberă România Liberă,
Mafie. Tone de carne stricata au ajuns in magazine.

Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit anchetatorilor, gruparea infractionala ar fi produs in acest fel un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au facut, miercuri, 102 perchezitii domiciliare in 18 judete, in cadrul unor actiuni vizand destructurarea a doua grupuri . continuă pe România Liberă

Carne stricata destinata vanzarii, in Bucuresti si alte judete: Prejudiciul se ridica la 15 milioane de euro

Mai multe tone de carne stricata a fost descoperita la vanzare. Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specialzata in evaziune fiscala si spalare de.

Carne stricata destinata vanzarii, in mai multe judete: Printre suspecti se afla si angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor

Mai multe tone de carne stricata a fost descoperita la vanzare. Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de.

ATENTIE mare ce produse cumparati din magazine. Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara

Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara de catre o grupare de evazionisti. Prejudiciul este imens: 15 milioane de euro in total! Carnea expirata era reambalata si.

Tone de carne stricata, pe mesele romanilor. ANPC face controal in toate magazinele

Declaratii vicepresedinte ANPC, Marius Dunca, in cazul tonelor de carne stricata aflate la vanzare:- 13,6 tone aripi de pui cu valabilitate depasita incepand cu nov 2013, am dispus oprirea.

Business report: Fiscul isi ataca discriminatoriu datornicii; Se bat cu multinationalele. Cine sunt romanii cu magazine de peste 100 de milioane; Topul bancilor din Romania. Ce profit au facut anul trecut liderii sistemului bancar

Prigoana Fiscului: Firmele vor fi controlate la sange pentru munca la negru si evaziune. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Inspectia Muncii va declansa incepand din semestrul II din luna iulie) controale la firme in cadrul unui proiect-pilot. Tinerii antreprenori si femeile manager pot depune, de luni, cereri online pentru finantarea nerambursabila a proiectelor. Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism va deschide luni, sesiunea de inscrieri online.

Stefanini angajeaza peste 100 de specialisti in suport tehnic si software

Furnizorul de servicii informatice Stefanini cauta peste 100 de specialisti in suport tehnic si dezvoltare software, a declarat Oana Calcan, recruitment supervisor in cadrul companiei.

UPDATE. Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro. ...

UPDATE: Angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor se afla printre persoanele vizate in ancheta privind evaziunea fiscala cu carne si produse din carne alterata, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. --- 106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de produse din carne .

UPDATE. VIDEO. Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro. ...

UPDATE: Angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor se afla printre persoanele vizate in ancheta privind evaziunea fiscala cu carne si produse din carne alterata, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. // --- 106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de .

Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro.

106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT central. Citeste si: Capcane pentru macelarii romani, pe filiera carnii Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, perchezitiile, facute de procurorii .

100 de perchezitii in industria carnii: Suspectii vindeau carne stricata sau fara TVA. Mascatii au descins si in Dambovita

Valoarea prejudiciului din evaziunea fiscala este de 15 milioane euro. Cei vizati de perchezitii aduceau carne din Vestul Europei, cu acte de Bulgaria, dar o vindeau in Romania, fara a mai plati TVA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )