Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tone de carne stricata, pe mesele romanilor. ANPC face controal in toate magazinele

Antena3 Antena3,
Tone de carne stricata, pe mesele romanilor. ANPC face controal in toate magazinele

Declaratii vicepresedinte ANPC, Marius Dunca, in cazul tonelor de carne stricata aflate la vanzare:- 13,6 tone aripi de pui cu valabilitate depasita incepand cu nov 2013, am dispus oprirea. continuă pe Antena3

Peste 200 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Circa 129 de tone de carne de toate felurile, nu numai de pui, ci si de porc si peste, au fost confiscate si oprite de la comercializare, a anuntat, miercuri, vicepresedintele ANPC, Marius Dunca. De asemenea,.

Peste 230 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Aproape 230 de tone de carne si produse din carne, intre care si marfa expirata din noiembrie 2013, au fost retrase in urma controalelor facute miercuri de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia.

ATENTIE mare ce produse cumparati din magazine. Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara

Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara de catre o grupare de evazionisti. Prejudiciul este imens: 15 milioane de euro in total! Carnea expirata era reambalata si.

Carne stricata destinata vanzarii, in Bucuresti si alte judete: Prejudiciul se ridica la 15 milioane de euro

Mai multe tone de carne stricata a fost descoperita la vanzare. Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specialzata in evaziune fiscala si spalare de.

Carne stricata destinata vanzarii, in mai multe judete: Printre suspecti se afla si angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor

Mai multe tone de carne stricata a fost descoperita la vanzare. Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de.

Mafie. Tone de carne stricata au ajuns in magazine.

Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea specializata in evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit anchetatorilor, gruparea infractionala ar fi produs in acest fel un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au facut, miercuri, 102 perchezitii domiciliare in 18 judete, in cadrul unor actiuni vizand destructurarea a doua grupuri .

UPDATE. Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro. ...

UPDATE: Angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor se afla printre persoanele vizate in ancheta privind evaziunea fiscala cu carne si produse din carne alterata, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. --- 106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de produse din carne .

UPDATE. VIDEO. Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro. ...

UPDATE: Angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor se afla printre persoanele vizate in ancheta privind evaziunea fiscala cu carne si produse din carne alterata, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. // --- 106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de .

Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro.

106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT central. Citeste si: Capcane pentru macelarii romani, pe filiera carnii Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, perchezitiile, facute de procurorii .

100 de perchezitii in industria carnii: Suspectii vindeau carne stricata sau fara TVA. Mascatii au descins si in Dambovita

Valoarea prejudiciului din evaziunea fiscala este de 15 milioane euro. Cei vizati de perchezitii aduceau carne din Vestul Europei, cu acte de Bulgaria, dar o vindeau in Romania, fara a mai plati TVA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )