Libnet.ro
UNICEF

23:15

Magistratii au respins recursul lui Gigi Becali in dosarul care contesta executarea pedepsei

B1 B1,
Magistratii au respins recursul lui Gigi Becali in dosarul care contesta executarea pedepsei

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, luni, recursul in dosarul lui Gigi Becali in dosarul care contesta executarea pedepsei. Instanta a respins, luni, ca nefondat, recursul formulat de Gigi Becali la. continuă pe B1

Decizie favorabila pentru Gigi Becali in privinta executarii pedepsei.

Gigi Becali va executa pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare in regim deschis, la Penitenciarul Poarta Alba, dupa termenul din 11 decembrie, cand trebuie sa se prezinte la instanta, urmand sa se decida ziua in care va fi dus inapoi de la Jilava la unitatea din judetul Constanta. Surse judiciare au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dispus definitiv, in 26 noiembrie, ca Gigi Becali sa ramana cu sporul de sase luni aplicat la condamnarile de trei .

Gigi Becali da in judecata conducerea penitenciarului Jilava.

Gigi Becali a decis sa dea in judecata conducerea penitenciarului Jilava si cere daune de un milion euro, fiind nemultumit de tratamentul primit in inchisoare, informeaza Gazeta Sporturilor. Domnul Becali este decis sa introduca o actiune la instantele de judecata, sa solicite despagubiri morale pentru situatia care i s-a creat in mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Sa fie obligate sa-i plateasca o suma de bani domnului Becali, va solicita un .

Gigi Becali da in judecata conducerea penitenciarului Jilava: Cere daune de un milion euro

Gigi Becali a decis sa dea in judecata conducerea penitenciarului Jilava si cere daune de un milion euro, fiind nemultumit de tratamentul primit in inchisoare, potrivit Gazeta Sporturilor. Domnul Becali este.

Gigi Becali va executa pedeapsa in regim deschis, la Penitenciarul Poarta Alba

Gigi Becali va executa pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare in regim deschis, la Penitenciarul Poarta Alba, dupa termenul din 11 decembrie, cand trebuie sa se prezinte la instanta, urmand sa se decida ziua in care va fi dus inapoi de la Jilava la unitatea din judetul Constanta, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Regim deschis de detentie pentru Gigi Becali

Gigi Becali va putea munci pe perioada detentiei fara a fi supravegheat. Judecatorul delegat de la peniteciarul Jilava a decis sa ii acorde regim deschis de detentie. Gigi Becali a fost incarcerat la.

Puscarie in regim deschis: Gigi Becali a primit dreptul sa munceasca

Judecatorul delegat i-a schimbat lui Gigi Becali regimul de executare a pedepsei din semi-deschis in deschis, astfel ca acesta va putea sa munceasca fara sa fie supravegheat. Mai mult, Becali va putea sa l.

Gigi Becali, recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Gigi Becali a fost adus, luni, la Curtea de Apel Bucuresti. Stire in curs de actualizare.

Vesti BUNE pentru Gigi Becali

Gigi Becali va executa pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare in regim deschis, la Penitenciarul Poarta Alba, dupa termenul din 11 decembrie, cand trebuie sa se prezinte la instanta, urmand sa se.

Gigi Becali: Nu voi munci la Steaua, poate la Hagi

Gigi Becali a anuntat vineri ca a obtinut zile de munca, ceea ce inseamna ca va fi liber sa iasa din inchisoare. El nu vrea sa lucreze la Steaua, asa cum se facusera planurile initial.

Gigi Becali la Curtea de Apel unde se judeca contestatia impotriva executarii pedepsei in dosarul Schimbul de terenuri cu MApN

Omul de afaceri George Becali a fost adus luni la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde se judeca recursul acestuia impotriva deciziei Tribunalului Ilfov prin care magistratii au respins contestatia la executare impotriva condamnarii din dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )