Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai mult de 20% din batranii din Romania au nevoie de ingrijire la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Mai mult de 20% din batranii din Romania au nevoie de ingrijire la domiciliu

Peste 20% din populatia de peste 65 de ani a Romaniei are nevoie de ingrijire la domiciliu, insa doar 0,23% beneficiaza de astfel de servicii. continuă pe România Liberă

15 % dintre angajatii romani lucreaza de doua ori mai mult decat media europeana

15% dintre angajatii romani din sectorul IMM lucreaza 51 de ore pe saptamana sau mai mult, adica de aproape doua ori mai mult decat media europeana de 9%, se arata intr-un studiu prezentat de Agerpres.

Utile: Sapte alimente care te imbolnavesc de cancer; Chinezaria asta este cel mai asteptat telefon! Uite cum va arata; 13 motive pentru care ar trebui sa faci mai mult sex

6 greseli de make-up care te imbatranesc. Machiajul este folosit pentru a ascunde liniile fine, ridurile sau pentru a complementa o fata mult prea tanara si a-i da un aer mult mai matur. Cu toate acestea, sunt cateva trucuri la care apelam, dar care ne imbatranesc si mai mult. Gesturile partenerului: 7 ponturi pentru a le descifra mai usor. Se stie ca femeile si barbatii nu isi inteleg intotdeauna gandurile si modul de a actiona. Desi nu iti dai seama, el ofera mici indicii prin gesturile si faptele sale si, odata ce constientizezi asta, pornesti cu un avantaj.

Fructele, intre bine si rau: cand ne pot imbolnavi, care dintre ele contin cel mai mult zahar si la ce moment din zi este cel mai bine sa le consumam

Putine sunt persoanele care sa spuna ca nu prefera macar un fruct. Majoritatea consumam fructe fara sa tinem cont de nimic altceva decat modul cum arata sau pentru ca stim ca ne plac. Acest fapt poate sa ne creeze insa probleme cu care vom ajunge sa ne confruntam mai devreme sau mai tarziu. Specialistii in nutritie avertizeaza ca fructele trebuie consumate cu masura.

Raportul Bancii Greciei: Din bancile elene au fost retrase depozite de 30 de miliarde de euro, mai mult decat detin romanii in bancile locale

Un raport recent al Bancii Nationale a Greciei arata ca din octombrie 2014 pana in aprilie 2015 din bancile elene au fost retrase 30 de miliarde de euro, lucru care aduce posibilitatea unui risc de recensiune,.

Armand si Greentech construiesc parcuri fotovoltaice de 20 mil. euro in Romania

Armand Group, cu activitati in industria de energie regenerabila din Romania, si Greentech, companie britanica de profil, au anuntat ca vor construi pana la sfarsitul anului 2016 proiecte solare de 20 de MW in Romania, dupa investitii de 20 de milioane.

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )