Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nu mai multa sau mai putina Europa, ci care Europa

Adevărul Adevărul,
Nu mai multa sau mai putina Europa, ci care Europa

Ce este fantastic la Uniunea Europeana este faptul ca un gest facut la Paris este resimtit la Bucuresti, un cuvant rostit la Praga se propaga asemeni unui tsunami pana la Copenhaga, ca o Europa unita nu inseamna o Europa uniformizata. continuă pe Adevărul

Ponturi pentru a avea mai multa energie dimineata.

Cine se trezeste de dimineata ajunge departe, spune un proverb bine cunoscut. Dar nu toate avem chef sa ne trezim devreme, ba mai mult, multe dintre noi abia daca reusim. Cercetatorii de la Universitatea din Toronto ne vin, insa, in ajutor! Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la centrul universitar canadian atrage atentia ca, intr-adevar, persoanele care se trezesc mai devreme sunt mai sanatoase si mai energice, comparativ cu cele care dorm jumatate de zi. Citeste continuarea .

Studiul din EUROPA care arata cine sunt cei mai INFIDELI cetateni. Doua mari puteri se bat pentru primul loc

Francezii si italienii sunt campionii infidelitatii in Europa, mai mult de un barbat din doi 55%) si o femeie din trei 32% in Franta si 34 % in Italia) cedand ispitelor, potrivit unei anchete a Ifop,.

Ce s-a discutat in spatele USILOR iNCHISE. Care este ADEVARATA MIZA a iesirii de la guvernare a PNL-ului

In spatele usilor inchise, discursul lui Crin Antonescu a fost mult mai taios si a confirmat ca totul a fost doar un joc al orgoliilor si o repozitionare inaintea celor doua tururi de alegeri. De altfel,.

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a incep simularile pentru bacalaureat. Care este programul testarilor

Elevii claselor a XI-a si a XII-a incep luni, 3 martie, simularule pentru examenul de bacalaureat 2014, prima proba fiind cea de limba si literatura romana, proba scrisa. Aceasta este prima sesiune de simulari.

Tragedia aviatica din Apuseni a mai facut o victima. Femeia care urma sa faca transplantul de ficat a murit

Tragedia aviatica din Apuseni a mai facut o victima. Femeia care avea nevoie de ficatul dupa care plecasera medicii in avionul pilotat de Adrian Iovan a murit, dupa o lunga suferinta. Pacienta de 62 de ani era.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )