Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe actiuni de protest au avut loc fata de tratatele de liber-schimb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe actiuni de protest au avut loc fata de tratatele de liber-schimb

Mai multe sute de manifestatii erau prevazute pentru ziua de ieri in intreaga lume, in principal in tari europene, inclusiv in Germania, unde mai multe mii de persoane au coborat in strada pentru a protesta fata de acordurile de liber-schimb, cum este cazul celui negociat intre Statele Unite ale Americii SUA) si Uniunea Europeana UE), transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe actiuni de protest au avut loc fata de tratatele de liber-schimb

Mai multe sute de manifestatii erau prevazute pentru ziua de ieri in intreaga lume, in principal in tari europene, inclusiv in Germania, unde mai multe mii de persoane au coborat in strada pentru a protesta fata de acordurile de liber-schimb, cum este cazul celui negociat intre Statele Unite ale Americii SUA) si Uniunea Europeana UE), transmite AFP.

VIDEO Zi de proteste fata de tratatele de liber-schimb, in cadrul unei campanii de anvergura mondiala

Mai multe sute de manifestatii au avut loc sambata in intreaga lume, in principal in Germania, unde mai multe mii de persoane au coborat in strada pentru a protesta fata de acordurile de liber-schimb, cum este cazul acordului TTIP, negociat intre Statele Unite ale Americii SUA) si Uniunea Europeana UE), transmite AFP.

Jeremy Clarkson: Incidentul de la BBC a avut loc dupa ce mi s-a spus ca sunt suspect de cancer

Jeremy Clarkson 55 de ani) spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la putin timp dupa ce un medic i-a spus ca este suspect de cancer la limba.

O explozie a avut loc langa consulatul SUA din capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan

O explozie a avut loc vineri in Arbil, capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan, in apropiere de consulatul SUA, potrivit unor martori citati de Reuters. Fotografiile postate pe internet arata flacari si fum.

Un cutremur a avut loc in Vrancea in aceasta dimineata

Un seism de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora locala 6. 19, in zona seismica Vrancea, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului. Cutremurul s-a produs la o adancime.

Primarul unei localitati din Franta a deversat mai multe remorci cu noroi peste o tabara ilegala de romi

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incarcate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi sase adulti si 12 copii), relateaza presa franceza, in.

Mai multe organizatii de studenti au lansat o petitie impotriva desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI

Mai multe organizatii de studenti si de tineret cer din nou Ministerului Educatiei si Senatului sa respinga proiectul de lege care desfiinteaza UEFISCDI - institutia care distribuie banii cercetarii. Liga Studentilor Romani din Strainatate, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania si Consiliul Tineretului din Romania se numara printre organizatiile care au lansat o petitie de sustinere a acestei institutii. Studentii se opun astfel desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI si anunta ca luni, 20 aprilie, vor trimite petitia semnata pana acum de peste 2. 000 de persoane la Ministerul Educatiei si la Senatul Romaniei.

Roman retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. A jefuit, alaturi de alti trei romani, un magazin de bijuterii

Un roman a fost retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. Barbatul era in vizorul carabinierilor dupa ce in luna februarie a jefuit, alaturi de alti trei romani, o bijuterie. Ceilati trei complici au.

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2015: Berbecii sunt nevoiti sa faca mai multe drumuri

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2015. Relatii profesionale incordate pentru mai multi nativi. Fecioara are din nou probleme financiare, iar Pestii au parte de discutii serioase in familie.

Un incendiu a izbucnit la un club din Focsani: Mai multe obiecte de mobilier si aparate electronice si electrocasnice au fost distruse

Un incendiu a izbucnit vineri la un club care functioneaza in Casa de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta din Focsani, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, informeaza Mediafax. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )