Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primarul unei localitati din Franta a deversat mai multe remorci cu noroi peste o tabara ilegala de romi

Antena3 Antena3,
Primarul unei localitati din Franta a deversat mai multe remorci cu noroi peste o tabara ilegala de romi

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incarcate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi sase adulti si 12 copii), relateaza presa franceza, in. continuă pe Antena3

Primarul unei localitati din Franta a deversat noroi intr-o tabara de romi (VIDEO)

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incacate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi, relateaza presa franceza, citata de Mediafax. Scopul.

VIDEO Un primar francez a deversat noroi la intrarea intr-o tabara de romi

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incacate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi sase adulti si 12 copii), relateaza presa franceza, potrivit Mediafax. Primarul din Haubourdin, Bernard Delaby, a vrut ca cele cinci familii care locuiesc pe acest teren sa plece, astfel ca a deversat trei remorci cu noroi la intrarea in tabara, generand numeroase comentarii, relateaza France 3.

Un primar francez a deversat noroi la intrarea intr-o tabara de romi

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incacate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi sase adulti si 12 copii), relateaza presa franceza.

Peste 5.300 de straini, cei mai multi din Franta si Austria, au venit in vara cu chartere pe litoral

Mai mult de 5. 300 de turisti straini au ajuns in vara anului trecut cu zboruri charter pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, cei mai multi dintre ei fiind austrieci, francezi si israelieni, iar pentru acest an s-au anuntat deja zboruri cu.

Un incendiu a izbucnit la un club din Focsani: Mai multe obiecte de mobilier si aparate electronice si electrocasnice au fost distruse

Un incendiu a izbucnit vineri la un club care functioneaza in Casa de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta din Focsani, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, informeaza Mediafax. in.

Mai multe organizatii de studenti au lansat o petitie impotriva desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI

Mai multe organizatii de studenti si de tineret cer din nou Ministerului Educatiei si Senatului sa respinga proiectul de lege care desfiinteaza UEFISCDI - institutia care distribuie banii cercetarii. Liga Studentilor Romani din Strainatate, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania si Consiliul Tineretului din Romania se numara printre organizatiile care au lansat o petitie de sustinere a acestei institutii. Studentii se opun astfel desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI si anunta ca luni, 20 aprilie, vor trimite petitia semnata pana acum de peste 2. 000 de persoane la Ministerul Educatiei si la Senatul Romaniei.

Roman retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. A jefuit, alaturi de alti trei romani, un magazin de bijuterii

Un roman a fost retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. Barbatul era in vizorul carabinierilor dupa ce in luna februarie a jefuit, alaturi de alti trei romani, o bijuterie. Ceilati trei complici au.

SUA ne-au acceptat cu 90% mai multe solicitari de vize temporare

Ambasada SUA de la Bucuresti a acceptat, in anul fiscal 2014, cu 90% mai multe solicitari de vize temporare venite din partea conationalilor nostri in comparatie cu perioada anterioara, potrivit unui comunicat al reprezentantei diplomatice, trimis astazi redactiei.

Mersul trenurilor de 1 Mai. Spre litoral, pana la Mangalia, vor circula mai multe garnituri in aceasta minivacanta

Pentru pasagerii care isi programeaza din timp minivacanta de 1 Mai, CFR Calatori suplimenteaza in perioada 29 aprilie - 4 mai 2015, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio si Regio. Cele mai multe dintre acestea vor merge spre/dinspre litoral.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )