Libnet.ro
UNICEF

10:00

O explozie a avut loc langa consulatul SUA din capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan

B1 B1,
O explozie a avut loc langa consulatul SUA din capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan

O explozie a avut loc vineri in Arbil, capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan, in apropiere de consulatul SUA, potrivit unor martori citati de Reuters. Fotografiile postate pe internet arata flacari si fum. continuă pe B1

O explozie a avot loc langa consulatul SUA din capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan

O explozie a avut loc vineri in Arbil, capitala regiunii autonome irakiene Kurdistan, in apropiere de consulatul SUA, potrivit unor martori citati de Reuters. Fotografiile postate pe internet arata flacari si fum.

Trei morti intr-o explozie la consulatul SUA din Erbil

Trei persoane au fost ucise si alte cinci ranite, astazi, dupa explozia unei masini-capcana in apropierea consulatului Statelor Unite ale Americii de la Erbil capitala Kurdistanului irakian), scrie AFP.

Un cutremur a avut loc in Vrancea in aceasta dimineata

Un seism de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora locala 6. 19, in zona seismica Vrancea, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului. Cutremurul s-a produs la o adancime.

Atentat al islamistilor shebab asupra ministerului Educatiei din capitala Somaliei: Sase persoane au fost ucise

Sediul ministerului Educatiei din capitala Somaliei, Mogadiscio, a fost atacat marti de islamisti shebab, informeaza AFP, citand surse din cadrul politiei. Sase persoane au fost ucise dupa ce islamistii au detona.

Cel putin trei morti si zece raniti in atentatul comis in fata Consulatului SUA din Kurdistan

Cel putin trei persoane au murit, iar alte zece au fost ranite in atentatul sinucigas comis astazi in fata Consulatului american din orasul irakian Erbil, situat in provincia autonoma Kurdistan, informeaza Reuters, preluat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )