Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai multe persoane au fost ranite intr-o manifestatie antiguvernamentala, la Bruxelles

B1 B1,
Mai multe persoane au fost ranite intr-o manifestatie antiguvernamentala, la Bruxelles

O manifestatie antiguvernamentala a avut loc, joi, la Bruxelles, in cursul careia mai multe persoane au fost grav ranite, informeaza agentia DPA. Au fost ranite grav mai multe persoane. Nu va pot spune daca. continuă pe B1

Petitia romanilor care au facut coada la vot in Germania: Solicitam reluarea alegerilor in Stuttgart, iar in turul 2 sa fie mai multe persoane in comisia electorala

O parte a romanilor din Germania care au asteptat ore in sir la coada in fata sectiei de votare pentru a-si putea alege presedintele au transmis o petitie catre Biroul Electoral Central BEC), in care cer sa fie reluate alegerile in Stuttgart. In cadrul documentului, ei fac demonstratia matematica a faptului ca cele 5 persoane din comisia de votare au fost insuficiente pentru numarul de circa 5. 000 de persoane prezente la sectia de vot.

Mai multe persoane au protestat, la Paris, fata de ingradirea dreptului la vot: Dreptate si onoare calcate in picioare!

Aproximativ 100 de romani s-au strans, luni seara, in apropiere de Ambasada Romaniei la Paris, pentru a protesta fata de ingradirea dreptului la vot in primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit Mediafax. Luni seara, intre 18:00 si 20:00 ora locala), circa 100 de romani s-au adunat, in ploaie, in apropiere de Ambasada Romaniei la Paris, in urma unei initiative lansate pe Facebook.

Galati: Sase persoane, intre care un copil de trei ani, ranite intr-un accident rutier

Sase persoane, intre care si un copil de trei ani, au fost ranite si au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN 25, in judetul Galati. Un autoturism condus de un barbat de 35 .

Bruxelles. Mai multi raniti in timpul unei manifestatii antiguvernamentale

Presa straina relateaza ca mai multe persoane au fost grav ranite in cursul manifestatiei antiguvernamentale care a avut loc joi la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Egipt. Cel putin 16 persoane au murit intr-un accident rutier

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata si alte 18 au fost ranite, dupa ce un autobuz scolar a intrat in coleziune cu alte trei autovehicule pe un drum din Delta Nilului, relateaza.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Vizibilitatea, redusa pe mai multe drumuri nationale si europene

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Noul Office pentru iPad e gratuit si ofera mult mai multe facilitati

Microsoft face o miscare surprinzatoare si ofera facilitatile Office pentru iPad si iPhone gratuit, cu mai multe functionalitati incluse.

Peoples Choice Awards 2015. Shailene Woodley si Sam Smith, cele mai multe nominalizari

Actrita Shailene Woodley si cantaretul englez Sam Smith au primit cele mai multe nominalizari, cate patru, la Peoples Choice Awards 2015, informeaza Mediafax.

Corpul de Control al Guvernului verifica mai multe retrocedari facute la Sibiu, in timpul mandatului de primar al lui Klaus Iohannis

Corpul de Contontrul al Guvernului verifica la Sibiu mai multe retrocedari, facute in anul 2010, perioada in care primar al orasului era Klaus Iohannis. Controlul a inceput in 3 noimebrie si are loc dupa.

CCR judeca mai multe cereri de anulare a alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala va judeca maine mai multe cereri de anulare a alegerilor prezidentiale. Trei cetateni au depus contestatii dupa desfasurarea primului tur de scrutin, reclamand proasta organizare a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )