Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos, scoase la licitate pentru a acoperi projudiciul din dosarul Microsoft: Ce suma a recuperat ANAF

B1 B1,
Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos, scoase la licitate pentru a acoperi projudiciul din dosarul Microsoft: Ce suma a recuperat ANAF

Primele licitatii organizate de ANAF cu spatiile comerciale detinute de Dorian Cocos s-au incheiat la preturi fabuloase. Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, are de acoperit un prejudiciu de noua. continuă pe B1

Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos, scoase la licitate pentru a acoperi prejudiciul din dosarul Microsoft: Ce suma a recuperat ANAF

Primele licitatii organizate de ANAF cu spatiile comerciale detinute de Dorian Cocos s-au incheiat la preturi fabuloase. Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, are de acoperit un prejudiciu de noua.

Fiscul a inceput recuperarea prejudiciului produs de Dorin Cocos

Mai multe proprietati ale omului de afaceri Dorin Cocos, condamnat in dosarul Microsoft, au fost scoase la licitatie de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Fiscul a pornit recuperarea prejudiciului de 9 milioane de euro produs de Dorin Cocos: Joi are loc prima licitatie

Mai multe prorietati ale lui Dorin Cocos au fost scoase la licitatie de catre FISC, pentru acoperirea prejudiciului de 9 milioane de euro adus de catre fostul sot al Elenei Udrea in dosarul Microsoft, joi urmand sa aiba loc prima licitatie, scrieAntena 3. Printre proprietatile scoase la licitatie sunt supermarketuri, sedii de banci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc.

ANAF a recuperat peste 8 milioane de lei din executarea silita a lui Dorin Cocos

ACTUALIZARE 19:14 ANAF, prin Directia Generala Executari Silite Cazuri Speciale, a organizat astazi prima licitatie pentru vanzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate situate in Bucuresti, care apartin debitorului Dorin Cocos, potrivit unui comunicat al ANAF. ------- Mai multe proprietati ale omului de afaceri Dorin Cocos, condamnat in dosarul Microsoft, au fost scoase la licitatie de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Fiscul scoate la licitatie proprietatile lui Dorin Cocos

O parte din proprietatile lui Dorin Cocos, condamnat in dosarul Microsoft au fost scoase la licitatie de ANAF. in cursul zilei de joi are loc prima licitatie, avand in vedere ca vizionarea proprietatilor a fost prevazuta pentru zilele de 8-11 august.

Fiscul scoate la licitatie proprietatile lui Dorin Cocos. Fostul sot al Elenei Udrea are de acoperit un prejudiciu de noua milioane de euro

O parte din proprietatile lui Dorin Cocos, condamnat in dosarul Microsoft au fost scoase la licitatie de ANAF. in cursul zilei de joi are loc prima licitatie, avand in vedere ca vizionarea.

Veste trista pentru Dorin Cocos. Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 asupra lui

Veste trista pentru fostul sot ala Elenei Udrea, Dorin Cocos. Judecatoria Sectorului 4 i-a respins miercuri cererea de eliberare conditionata. Dorin Cocos executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de.

Veste trista pentru Dorin Cocos. Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 in cazul lui

Veste trista pentru fostul sot ala Elenei Udrea, Dorin Cocos. Judecatoria Sectorului 4 i-a respins miercuri cererea de eliberare conditionata. Dorin Cocos executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de.

ANAF a recuperat peste opt milioane de lei dupa ce l-a executat silit pe Dorin Cocos

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a recuperat joi peste 8 milioane de lei din executarea silita a debitorului Dorin Cocos, dupa ce a vandut la licitatie 6 dintre cele 14 bunuri imobile.

Dorin Cocos ramane in arest. Instanta a respins cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri

Omul de afaceri Dorin Cocos ramane in arest, la Penitenciarul Jilava, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea de eliberare conditionata. El executa o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare, in dosarul Microsoft.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )