Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe restaurante de lux din Capitala, inchise intre 1-3 luni, pentru ca nu emiteau bon fiscal

Adevărul Adevărul,
Mai multe restaurante de lux din Capitala, inchise intre 1-3 luni, pentru ca nu emiteau bon fiscal

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale. continuă pe Adevărul

Restaurante de lux din Capitala, inchise intre 1-3 luni

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale.

Restaurante de lux din Dorobanti si Herastrau, iNCHISE pentru ca nu emiteau bon fiscal. LISTA localurilor care au intrat in vizorul ANAF

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri.

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail.

Udrea dezminte zvonurile conform carora ar fi facut mai multe denunturi

Deputata Elena Udrea a transmis un nou mesaj, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi facut mai multe denunturi.

Motivare: De ce a fost condamnata fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, a lasat sa se inteleaga ca banii care sunt stransi pentru protocol erau destinati, de fapt,sensibilizarii comisiei de examinare a examenului de bacalaureat.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ce apartin Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete.

Hackerul suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete coordonate de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Ansamblu rezidential din Parcul Tineretului din Capitala, construit fara autorizatie: Santierul a fost creat prin taierea ilegala a zeci de arbori din parc

Ansamblul rezidential Tineretului Park View care a inceput sa fie construit in 2014 in Parcul Tineretului din Capitala este ridicat prin incalcarea autorizatiei de construire, potrivit unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )