Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

România Liberă România Liberă,
Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail. continuă pe România Liberă

Udrea dezminte zvonurile conform carora ar fi facut mai multe denunturi

Deputata Elena Udrea a transmis un nou mesaj, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi facut mai multe denunturi.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ce apartin Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete.

Hackerul suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete coordonate de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Tarile cu cele mai multe femei

Statisticile contemporane arata ca in peste 60% din statele de pe mapamond numarul femeilor e mai mare ca numarul barbatilor. in Romania, situatia e similara. adevarul. ro prezinta tarile cu cele mai multe femei.

Mai multe persoane care ar fi falsificat acte de identitate, in Republica Moldova, arestate preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca zece persoane, suspectate ca falsificau, pe teritoriul Republicii Moldova, documente de identitate in schimbul sumei de 3. 000 de euro, din care se achita un avans de 1. 000 de euro, sa fie arestate preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )