Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, in urma ploilor abundente

Antena3 Antena3,
Mai multe strazi din Galati au fost inundate, in urma ploilor abundente

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata ploilor abundente. Pietonii s-au trezit in mijlocul apelor, iar soferii au fost nevoiti sa ocoleasca anumite zone pentru a. continuă pe Antena3

Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi. in Caransebes au fost inundate peste 60 de case,.

Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Prapad au facut vijeliile si furtunile in mai multe judete din tara. in Constanta, Galati si Olt, oamenii au privit neputinciosi cum apa le inunda gospodariile, iar vantul le ia acoperisurile de pe.

UPDATE. COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

Romanii si-au portat peste 202.000 numere de telefon in prima jumatate din 2014/Vodafone a primit cele mai multe numere din alte retele mobile/Orange, castigator pe telefonia fixa

Romanii si-au portat peste 1,4 milioane de numere de telefon in cei aproape sase ani de cand s-a introdus optiunea portabilitatii care da posibilitatea utilizatorilor sa-si pastreze numarul de telefon cand isi aleg alt furnizor, conform datelor furnizate marti de ANCOM autoritatea de reglementare in comunicatii). In prima jumatate a anului 2014 utilizatorii romani au portat 202. 778 de numere de telefon. Vodafone a primit in aceasta perioada cele mai multe numere din alte retele mobile 44. 498 numere), in timp ce pe segmentul telefoniei fixe, cele mai multe numere au fost portate catre reteaua Orange 16.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben furtuna fiind anuntate ploi, caderi de grindina si descarcari electrice.

COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari.

UPDATE. Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru mai multe judete din sudul tarii

Meteorlogii au emis, luni dupa-amiaza, cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru judetele sin sudul tarii. Precipitatiile pot depasi 15 de litri pe metrul patrat.

Dambovita: Zeci de gospodarii au fost inundate in urma ploilor torentiale

Zeci de gospodarii din judetul Dambovita au fost inundate, sambata, in urma ploilor torentiale din ultimele ore, transmite Mediafax. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dambovita a anuntat.

Mai multe localitati din Republica Moldova au ramas fara lumina dupa ploaia de noaptea trecuta

11 localitati din raioanele Orhei, Calarasi, Hancesti, Leova si UTA Gagauzia sunt partial deconectate de la energia electrica in urma ploii torentiale de noaptea trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )