Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai multe tari vor sa salveze Parteneriatul Trans-Pacific dupa retragerea Statelor Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe tari vor sa salveze Parteneriatul Trans-Pacific dupa retragerea Statelor Unite

Mai multe state si-au exprimat marti speranta ca Parteneriatul Trans-Pacific TPP) poate fi salvat, dupa decizia presedintelui american Donlad Trump de a retrage Statele Unite din acordul comercial, relateaza Associated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Mobilizare pentru salvarea Parteneriatul Trans-Pacific in cazul retragerii Statelor Unite

Mai multe state si-au exprimat marti speranta ca Parteneriatul Trans-Pacific TPP) poate fi salvat, dupa decizia presedintelui american Donlad Trump de a retrage Statele Unite din acordul comercial, relateaza Associated Press.

Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Presedintele american Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care pune capat participarii SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific TPP), negociat intens timp de mai multi ani de administratia Obama, informeaza AFP.

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific.

Politia belgiana a efectuat raiduri in zona orasului Bruxelles. Mai multe persoane vor fi audiate, intr-o ancheta antiterorista

Politia belgiana a efectuat, miercuri dimineata, raiduri in zona orasului Bruxelles, in cadrul anchetei antiteroriste, potrivit biroului procurorului federal al Belgiei.

Cine pierde si cine castiga de pe urma retragerii SUA din Tratatul Trans-Pacific

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declansat retragerea tarii sale din acordul comercial Parteneriatul Trans-Pacific TPP), implinindu-si o promisiune din campania electorala. De acesta decizie ar putea profita in primul rand China, dar si Germania ar avea de castigat.

Licitatiile publice initiate de mai multe subdiviziuni municipale vor avea loc la Primarie

Licitatiile publice initiate de mai multe subdiviziuni municipale vor avea loc la Primaria Capitalei. Acestea vor fi transmise online si vor avea loc in prezenta presei. Masura vine sa previna situatiile de nemultumire, conflict sau acuzatii. Potrivit primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca, o dispozitie in acest sens urmeaza sa fie semnata in scurt timp, transmite IPN.

PROGNOZA METEO Dupa ninsori vin ploile in mai multe regiuni din tara

Meteorologii atrag atentia ca in urmatoarele doua saptamani ninsorile vor fi inlocuite cu ploile, in mai multe regiuni din tara. Asa arata prognoza meteo valabila in perioada 23 ianuarie - 5 februarie 2017.

Primaria Movila Miresii contraataca: actiune de recuperare de la taranii care s-au bagat peste rand si au luat mai multe roabe si lopeti

Taranii care au facut de ras comuna braileana Movila Miresii, dupa ce s-au bagat peste rand si au luat mai multe kituri de deszapezire donate de fundatia Habitat for Humanity, au inceput sa fie identificati si fortati sa dea inapoi ce nu li se cuvenea.

UPDATE Seful SRI Eduard Hellvig se afla la audierile din Comisia parlamentara de control al SRI, cu mai multe documente clasificate

Audierea conducerii SRI in cadrul comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii a inceput in jurul orei 11. Directorul SRI Eduard Hellvig a venit cu mai multe documente despre care a spus ca sunt clasificate si a declarat ca va raspunde tuturor intrebarilor, adaugand ca nu a existat nicio implicare a serviciului in protestele de strada impotriva celor doua Odonante de Urgenta pe justitie. 40 Sedinta comisiei a luat o pauza de 10 minute, dupa trei ore si jumatate. Presedintele comisiei Adrian Tutuianu a precizat ca se afla la jumatatea audierilor.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )