Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi imigranti au dat foc unei tabere din Lesbos, dupa moartea unei mame si copilului ei de 6 ani (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi imigranti au dat foc unei tabere din Lesbos, dupa moartea unei mame si copilului ei de 6 ani (VIDEO)

Mai multi imigranti furiosi au dat foc unei tabere de pe insula greaca Lesbos, dupa ce o femeie si copilul ei de 6 ani au murit intr-o explozie provocata de o butelie, informeaza AFP. Explozia s-a. continuă pe B1

Libanul construieste un zid in apropierea unei tabere palestiniene

Zidul din beton pe care il construieste armata libaneza in apropierea celei mai mari tabere de refugiati palestinieni este destinat sa impiedice teroristii sa se infiltreze, a afirmat luni o sursa militara, in timp ce locuitorii il comparau cu zidul rusinii din Israel, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Bani mai multi pentru Sanatate. Peste 2 miliarde de lei, fonduri suplimentare pentru bolnavii cu ciroza hepatica

Guvernul a adoptat a doua rectificare bugetara din acest an, ce include alocari financiare suplimentare, cu prioritate si pentru Sanatate, 2. 46 de miliarde de lei fiind alocati suplimentar CNAS si Ministerului Sanatatii.

La ce metode apeleaza mecanicii auto ca sa incaseze mai multi bani

In Romania asistam la o criza de specialisti. Cei care stiu meserie au plecat din tara, iar noi am ramas cu cei care au ramas in tara si fac treaba doar ca sa fie facuta. Sunt din ce in ce.

Cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro este belgian

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, nu este cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro, fiind devansat de guvernatorii bancilor centrale din Belgia, Italia si Germania, potrivit calculelor efectuate de Bloomberg, citati de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )