Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras din cauza zapezii (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras din cauza zapezii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras, sambata, in timp ce incercau sa ajunga la Balea Lac, relateaza B1 TV. Turstii au ramas blocati pe munte, in zona Transalpina, din cauza. continuă pe B1

Turisti, blocati pe muntele Fagaras

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras, sambata, in timp ce incercau sa ajunga la Balea Lac, relateaza B1 TV. Stire in curs de actualizare.

INVESTIGATIE: Mai multi membrii PSD ar fi fost implicati in fraudarea statului prin EADS.

Mai multi membrii PSD au facut parte din diferite organizatii direct legate de concernul european EADS, caruia Guvernul Romaniei i-a atribuit, in 2004, fara licitatie, un contract pentru securizarea frontierelor care a pagubit statul cu aproape un miliard de euro, potrivit unei anchete a Centrului de Investigatii Media. EADS a fost fondat de grupurile Lagardere si Daimler Chrysler, companii care aveau contracte cu mai multe firme romanesti conduse de apropiati ai Guvernului de atunci. Astfel, .

Cel putin 30 de morti in urma mai multor atacuri lansate simultan asupra armatei din Yemen

Cel putin 30 de persoane au decedat in urma mai multor atacuri simultane lansate asupra armatei din sudul Yemenului, anunta surse citate de BBC News. Doua masini capcana au explodat in provincia Shabwa, omorand.

Turisti blocati pe munte.

Din cauza caderilor de zapada mai multi turisti din Galati au ramas blocati in apropiere de Balea Lac. Vremea defavorabila a ingreunat si circulatia pe Transfagarasan.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Mai multe persoane, impuscate intr-un parc din Chicago

Mai multe persoane au fost impuscate aseara intr-un parc din Chicago, potrivit presei internationale, 13 persoane fiind ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )