Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai putin de o treime din beneficiarii Rabla isi si cumpara masini noi

România Liberă România Liberă,
Mai putin de o treime din beneficiarii Rabla isi si cumpara masini noi

Mai putin de o treime dintre cei care obtin prima de casare in programul Rabla o si folosesc pentru a cumpara o masina noua, iar spre masinile mai putin poluante se indreapta mai degraba cetatenii decat institutiile si companiile. continuă pe România Liberă

Administratia Fondului pentru Mediu: Mai putin de o treime din beneficiarii Rabla isi si cumpara masini noi

Mai putin de o treime dintre cei care obtin prima de casare in programul Rabla o si folosesc pentru a cumpara o masina noua, iar spre masinile mai putin poluante se indreapta mai degraba cetatenii decat institutiile si companiile, potrivit datelor.

Bucurestiul, inclus intr-un top al celor mai frumoase orase din Europa de Est

Dupa ce, saptamana trecuta, o localitate din Romania a fost inclusa intr-un clasament al celor mai putin romantice orase din lume, saptamana aceasta site-ul stedentripper. com a inclus Bucurestiul intr-un.

Cat costa biletele de avion catre cele mai vizitate orase din lume

Asia a devenit o destinatie de calatorie extrem de populara in ultimii ani, iar acum mai multe orase din Asia au devenit oficial cele mai vizitate orase din lume. Cum arata topul cele mai vizitate orase de pe glob si cat costa un bilet de avion aflati.

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg .

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Grecia cere extinderea acordului de imprumut: Actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din 2008

Un oficial elen a anuntat, miercuri, ca Atena va cere o extindere a acordului de imprumut in zona euro. Dupa aceasta declaratie, actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani,.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 25 grade, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 25 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la MIercurea Ciuc, aceasta fiind si cea mai geroasa dimineata din luna februarie in judetul Harghita,.

Cosmin Moti, cel mai bun fundas din campionatul bulgar in 2014

Internationalul Cosmin Moti, care evolueaza pentru Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014.

Grafic surpriza de la Ponta: Ce Guvern a cheltuit cei mai multi bani din Fondul de rezerva

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti seara, un grafic al alocarilor de bani din Fondul de rezerva, din care rezulta ca Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu a acordat, in 2005-2008, cele mai multe fonduri din aceasta sursa, calculat ca procent din produsul intern brut, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )