Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi. continuă pe B1

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai longeviv functionar guvernamental si ce relatie are cu Alina Gorghiu (VIDEO)

Aflam cum s-a imbogatit cu milioane de dolari cel mai longeviv functionar guvernamental: Georgian Surdu, seful regiei protocolului de stat RAPPS, detine secretul prin care, cu doar 2000 de euro pe luna poti.

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Cel mai ambitios gadget Google primeste trei module noi: Cine este producatorul si partenerul

Project Ara, vazut de multi drept cel mai ambitios proiect al celor de la Google, are acum trei module noi gratie unuia dintre cei mai mari producatori din tech. Primul telefon modular produs de Google isi va face debutul oficial pe piata in Puerto Rico. S-au prezentat mai multe motive pentru care Google a ales [].

Cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii va avea loc in acest weekend

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 20 - 22 februarie 2015, la Complexul Expozitional Expo Arad, cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii: Petreceri de Vis.

Cel mai corupt director din 2014: A angajat in companie 250 de membri de familie si a reusit sa falimenteze o banca

Experienta lui Ricardo Espirito Santo Silva Salgado, CEO-ul bancii Banco Espirito BES) reprezinta un exemplu de esec, potrivit unui clasament realizat de BBC, in care a primit titlul de cel mai groaznic CEO.

LG a lansat Watch Urbane, cel mai elegant smartwatch produs de compania coreeana

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. LG continua seria smartwatch-urilor elegante prin lansarea lui Watch Urbane, unul dintre cele mai frumoase dispozitive purtabile pe care le-am vazut pana acum. Dupa ce au reusit sa le ia fata celor [].

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Cel mai dificil retur de campionat din istoria FC Rapid. Ce spune Daniel Niculae

FC Rapid si-a prezentat lotul pentru returul campionatului, duminica, giulestenii luptand pentru salvarea de la retrogradare. Daniel Niculae a spus ca ii asteapta cel mai greu retur din istoria clubului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )