Libnet.ro
UNICEF

20:46

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg . continuă pe România Liberă

VIDEOFOTO: Conquest, cel mai rezistent smartphone. Poti sa spargi nuci cu el sub apa

Conquest S6 este cel mai rezistrent smartphone conceput in China. Este ideal pentru scufundari la adancimi de pana la 30 de metri si rezista in apa chiar si 20 de minute. Rezistent la presiuni atmosferice, in mediu coroziv, rezistent la praf, zgarieturi si temperaturi cuprinse intre -25 grade Celsius si 50 grade Celsius.

Acesta este cel mai REZISTENT material din natura. E la fel de dur ca o vesta antiglont

O vietate care pare neinsemnata are o caracteristica extrem de speciala. Dupa ce o studiat-o, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca dintii acesteia sunt facuti dintr-un material care are o duritate.

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai mare afacerist din Ialomita, Stefan Poienaru, cu ajutorul baronului PSD Silvian Ciuperca (VIDEO)

Judetul Ialomita a fost lovit puternic de procurorii DNA. in doua zile succesive, seful judetului Ialomita, baronul Silvian Ciuperca, dar si cel mai bogat afacerist din judet, Stefan Poienaru, au fost pusi.

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

Cosmin Moti a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul Bulgariei

Internationalul roman care joaca la echipa Ludogoret Razgrad este cel mai bun fundas al campionatului bulgar conform site-ului oficial al UEFA. Clasamanetul a fost realizat in urma activitatii fotbalistului in.

Grecia cere extinderea acordului de imprumut: Actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din 2008

Un oficial elen a anuntat, miercuri, ca Atena va cere o extindere a acordului de imprumut in zona euro. Dupa aceasta declaratie, actiunile europene au urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani,.

Cosmin Moti, cel mai bun fundas din campionatul bulgar in 2014

Internationalul Cosmin Moti, care evolueaza pentru Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014.

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )