Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bucurestiul, inclus intr-un top al celor mai frumoase orase din Europa de Est

Antena3 Antena3,
Bucurestiul, inclus intr-un top al celor mai frumoase orase din Europa de Est

Dupa ce, saptamana trecuta, o localitate din Romania a fost inclusa intr-un clasament al celor mai putin romantice orase din lume, saptamana aceasta site-ul stedentripper. com a inclus Bucurestiul intr-un. continuă pe Antena3

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni de la Hollywood

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume in functie de varsta, din domeniul divertismentului. Alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se.

Topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube, la 10 ani de la infiintarea platformei online (Video)

Cu prilejul celor zece ani de la infiintare, platforma online Youtube a realizat un top cu cele mai vizionate clipuri de pe site. Astfel, pe primul loc in topul celor mai vizionate clipuri pe YouTube se situeaza.

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

Harta celor mai periculoase zone din Iasi. Drumul hotilor, raiul raufacatorilor din oras

Printre cele mai periculoase strazi din Iasi se numara si artere din zonele centrale ale orasului cum ar fi Podu Ros. Raiul infractorilor ramane insa strada Trei Fantani, cunoscuta in oras sub numele de Drumul Hotilor.

Harta celor mai periculoase locuri din Cluj-Napoca! in ce zone se comit cele mai multe infractiuni

Cele mai multe infractiuni cu violenta din Cluj-Napoca se petrec in centrul orasului, in zona localurilor unde se servesc bauturi alcoolice. Cele mai numeroase furturi sunt cele din autoturisme si sunt comise acolo unde soferii neglijenti isi lasa bunurile in masini, fie ca e vorba de strazi din centru sau parcari de blocuri.

Topul neoficial al celor mai bogati oameni din lume. Vladimir Putin ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari

Vladimir Putin este acreditat de media americana, aproape fara argumente, drept cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Adevarul Financiar.

Afaceri pentru femei. Topul celor mai promitatoare businessuri pentru doamne si domnisoare in anul 2015

Afaceri pentru femei. Anul trecut, cel mai mult au crescut constructiile de locuinte si cladiri rezidentiale, industria auto si exporturile destinate zonelor din afara UE. Asadar, afacerile legate de casa si masina, dar si productia de articole hand-made foarte apreciate in Europa, dar mai ales pe alte continente) au cele mai mari sanse de succes in 2015. Un alt numitor comun al acestor domenii este ca sunt preferate in general de femei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )