Libnet.ro
UNICEF

22:30

Maia Sandu: Decizia CSJ inseamna sfarsitul democratiei in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Decizia CSJ inseamna sfarsitul democratiei in Republica Moldova

Decizia Curtii Supreme de Justitie in ceea ce priveste nevalidarea mandatului primarului ales, Andrei Nastase, inseamna sfarsitul democratiei in Republica Moldova, a declarat presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, in cadrul emisiunii in profunzime de la ProTV Chisinau, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, dupa decizia CSM de a nu valida mandatul de primar al lui Nastase: Noi nu acceptam dictatura. Maine incepem la 7.30 cu o actiune la Primarie

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a declarat luni seara, dupa decizia CSM de a mentine invalid mandatul de primar al lui Andrei Nastase, ca Vlad Plahotniuc a anuntat clar ca el este dictatorul Republicii Moldova si ca pentru el nu conteaza ce vor cetatenii.

Dodon: Decizia CSJ creeaza un precedent periculos

Presedintele Igor Dodon sustine ca decizia Curtii Supreme de Justitie din 25 iunie creeaza un precedent periculos si va avea consecinte foarte serioase pe termen lung, inclusiv in perspectiva alegerilor parlamentare.

Ambasada SUA: Decizia CSJ a intarit perceptia privind ingerintele politice in sistemul judiciar

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chisinau mentioneaza ca decizia Curtii Supreme de Justitie de luni, 25 iunie, a intarit perceptia publica privind ingerintele politice in sistemul judiciar al Republicii Moldova. intr-un comunicat de presa, misiunea diplomatica precizeaza ca independenta judiciara este un principiu democratic principal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )