Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu, felicitata de SUA pentru reusita istorica Am sprijinit poporul Republicii Moldova in eforturile depuse de acesta pentru a-si consolida democratia

B1 B1,
Maia Sandu, felicitata de SUA pentru reusita istorica Am sprijinit poporul Republicii Moldova in eforturile depuse de acesta pentru a-si consolida democratia

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si prima femeie presedinte a tarii, a fost felicitata pentru reusita istorica si de catre oficialii SUA, prin intermediul Ambasadei. continuă pe B1

MAIA SANDU, MESAJ DE MULTUMIRE PENTRU SUSTINATORI: Este o mobilizare fara precedent si este un record istoric

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, care, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a transmis, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea sectiilor de votare, un mesaj de multumire fata de electorat.

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

SUA o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie presedinte a R. Moldova

Ambasada SUA la Chisinau a comunicat ca Statele Unite o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie Presedinte a Republicii Moldova.

Andrei Nastase: Alaturi de toti colegii si simpatizantii Platformei DA, o felicitam pe doamna Maia Sandu pentru victoria reusita

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la alegerile prezidentiale din 15 noiembrie. Andrei Nastase si-a exprimat gratitudinea, admiratia si respectul pentru mobilizarea exemplara a cetatenilor tarii, de acasa si din diaspora, si la acest tur doi de scrutin.

Chisinaul a votat cu Maia Sandu. Victorie categorica in fata lui Igor Dodon

Maia Sandu a obtinut aproape 60% din voturile alegatorilor din Chisinau, in timp ce Igor Dodon a fost votat de 40,4% din alegatori, asta desi la Capitala este condusa de primarul socialist Ion Ceban, care l-a sprijinit pe Igor Dodon la prezidentiale.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

Avere Maia Sandu. Presedintele Rep. Moldova are bani tocmai intr-un cont din America

Moldovenii si-au ales presedintele: Maia Sandu, candidata proeuropeana. Ea devine astfel prima femeie presedinte din Republica Moldova. Drumul sau de la Banca Mondiala la Ministerul Educatiei si averea. Averea Maiei Sandu, prima femeie presedinte din Republicii Moldova. Cati bani are intr-un cont din America Victorie categorica a candidatei proeuropene Maia Sandu la alegerile prezidentiale din .

VIDEO Maia Sandu: Prioritatile mele vor fi oprirea schemelor de coruptie si a furtului de bani publici

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat luni, 16 noiembrie, ca urmeaza patru ani de munca asidua pentru reconstruirea institutiilor statului. Ea sustine ca isi propune sa construiasca institutii puternice. Maia Sandu a mentionat ca victoria ei la prezidentiale este victoria oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta, oamenii au votat pentru o tara care ii uneste.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )