Libnet.ro
UNICEF

13:45

Maia Sandu: A fost o campanie electorala murdara. Igor Dodon a folosit minciuni si a incercat sa manipuleze VIDEO

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: A fost o campanie electorala murdara. Igor Dodon a folosit minciuni si a incercat sa manipuleze VIDEO

Candidata prorupeana la alegerile din 13 noiembrie, Maia Sandu, a organizat joi, 10 noiembrie, un brifieng de presa in care a anuntat mobilizare generala. in acest context, Sandu indeamna cetatenii sa-si informeze apropiatii despre necesitatea de a participa duminica la vot. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Investigatie: Pliantele denigratoare la adresa Maiei Sandu ar avea legatura cu Igor Dodon

Jurnalistii de la anticoruptie. md au publicat luni, 7 noiembrie, o investigatie in ce priveste pliantele denigratoare la adresa Maiei Sandu distribuie prin tara, care contin informatii ca liderul PAS va realiza Unirea, este sprijinita de comunitatea LGBT si ca va aduce mii de refugiati sirieni in Moldova. Reporterii au ajuns la concluzia ca cei care au raspandit pliantele au legatura cu socialistul Igor Dodon.

Discutii aprinse intre Maia Sandu si Dodon inainte de alegeri. Dodon acuzat ca joaca murdar in lupta pentru presedintia Moldovei (VIDEO)

Au mai ramas cateva zile pana la 13 noiembrie, atunci cand ne vom alege Presedintele Republicii Moldova. Aceasta campanie a fost si murdara. Din pacate, oponentul meu, Igor Dodon, a.

Grigore Petrenco: Plahotniuc foloseste toate resursele ca Dodon sa castige alegerile. O indemn pe Maia Sandu sa se retraga, cat nu e tarziu!

Fostul deputat PCRM Grigore Petrenco afirma ca metodele murdare folosite in aceasta campanie electorala cu scopul de a discredita unii concurenti politici demonstreaza inca o data faptul ca reguli de joc in aceste alegeri nu exista. Petrenco este convins de faptul ca Vlad Plahotniuc face tot posibilul ca Igor Dodon sa castige turul doi de scrutin.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Raport: Posturile TV ale lui Plahotniuc l-au prezentat pe Igor Dodon mai mult in context pozitiv si neutru, iar pe Maia Sandu mai mult intr-o lumina negativa

Asociatia Presei Independente si Centrul pentru Jurnalism Independent a publicat joi, 10 noiembrie, cel de-al saselea raport de monitorizare a presei pe timpul campaniei electorale. Expertii media au ajuns la concluzia ca posturile TV ce apartin lui Vlad Plahotniuc l-au reflectat pe Igor Dodon intr-o conotatie neutra sau pozitiva, iar Jurnal TV l-a aratat intr-un context negativ, in timp ce pe Maia Sandu in unul pozitiv.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Dodon, catre Maia Sandu: Totusi poate mergem la film? Sandu: La cate pacate ati facut mai bine ati merge la biserica!

Dezbaterile electorale din seara de 10 noiembrie de la Moldova1 au atins si subiectul Bisericii. Dupa ce Igor Dodon ironic a invitat-o pe Maia Sandu la un film, aceasta a refuzat oferta, afirmand ca socialistul trebuie sa se duca la biserica la cate pacate are.

Maia Sandu: Cand era Dodon viceprim-ministru a fost expulzat ambasadorul Romaniei, iar preturile la gaz au crescut de trei ori!

Lupta pentru fotoliul de presedinte devine din ce in ce mai aprinsa, mai ales cand e vorba de principalele atributii ale presedintelui, politica externa. Candidatul prorus la prezidentiale, Igor Dodon, da asigurari ca va avea relatii bune cu vecinii, iar contracandidatul sau la fotoliul de sef de stat il contrazice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )