Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dodon, catre Maia Sandu: Totusi poate mergem la film? Sandu: La cate pacate ati facut mai bine ati merge la biserica!

Adevărul Adevărul,
Dodon, catre Maia Sandu: Totusi poate mergem la film? Sandu: La cate pacate ati facut mai bine ati merge la biserica!

Dezbaterile electorale din seara de 10 noiembrie de la Moldova1 au atins si subiectul Bisericii. Dupa ce Igor Dodon ironic a invitat-o pe Maia Sandu la un film, aceasta a refuzat oferta, afirmand ca socialistul trebuie sa se duca la biserica la cate pacate are. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Raport: Posturile TV ale lui Plahotniuc l-au prezentat pe Igor Dodon mai mult in context pozitiv si neutru, iar pe Maia Sandu mai mult intr-o lumina negativa

Asociatia Presei Independente si Centrul pentru Jurnalism Independent a publicat joi, 10 noiembrie, cel de-al saselea raport de monitorizare a presei pe timpul campaniei electorale. Expertii media au ajuns la concluzia ca posturile TV ce apartin lui Vlad Plahotniuc l-au reflectat pe Igor Dodon intr-o conotatie neutra sau pozitiva, iar Jurnal TV l-a aratat intr-un context negativ, in timp ce pe Maia Sandu in unul pozitiv.

Maia Sandu: La revedere, Dodon. De astazi, anunt mobilizare generala!

Candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, indeamna populatia la mobilizare si anunta ca incepand cu ziua de 9 noiembrie contracandidatul sau la prezidentiale, Igor Dodon, nu mai conteaza, ci doar oamenii.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Maia Sandu: A fost o campanie electorala murdara. Igor Dodon a folosit minciuni si a incercat sa manipuleze VIDEO

Candidata prorupeana la alegerile din 13 noiembrie, Maia Sandu, a organizat joi, 10 noiembrie, un brifieng de presa in care a anuntat mobilizare generala. in acest context, Sandu indeamna cetatenii sa-si informeze apropiatii despre necesitatea de a participa duminica la vot.

Partidul Dreapta, condus de Ana Gutu, indeamna alegatorii sa voteze pentru Maia Sandu

Partidul Dreapta, a carui presedinte este Ana Gutu, cheama alegatorii unionisti sa voteze impotriva candidatului prorus Igor Dodon si sa sustina candidatul proeuropean Maia Sandu.

Alegeri Moldova: Cronologia unui fals de presa distribuit de televiziunea lui Plahotniuc in care Maia Sandu e acuzata ca aduce refugiati sirieni in tara

Una dintre temele de atac la adresa candidatei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este o presupusa promisiune a acesteia catre liderii europeni ca va accepta 30. 000 de refugiati sirieni in tara. Informatia, publicata initial de un site de satira, s-a rostogolit pana cand a ajuns la televiziunea cu cea mai mare audienta, detinuta de oligarhul Vlad Plahotniuc.

Maia Sandu a semnat o declaratie publica ca nu va accepta niciun fel de colaborare cu cetateanul Plahotniuc

Candidata proeuropeana la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, a semnat joi, 10 noiembrie, in cadrul dezbaterilor electorale de la Moldova 1, o declaratie in care isi asuma pe proprie raspunere ca nu va colabora in functia de sef de stat in niciun fel cu Vlad Plahotniuc.

Ce lideri europeni o sustin pe Maia Sandu la presedintia Republicii Moldova

Liderii principalelor partide europene au anuntat ca o sustin pe candidatul PAS, Maia Sandu, la functia de presedinte al Republicii Moldova. Partidul Popular European si Alianta Liberalilor si Democratilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )