Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Maia Sandu: La revedere, Dodon. De astazi, anunt mobilizare generala!

Candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, indeamna populatia la mobilizare si anunta ca incepand cu ziua de 9 noiembrie contracandidatul sau la prezidentiale, Igor Dodon, nu mai conteaza, ci doar oamenii.

INTERVIU Maia Sandu: Moldova, la un moment de cotitura. Presedintia e ultima reduta care nu a fost cucerita inca de sistemul oligarhic mafiot

Candidata proeuropeana la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a acordat un interviu pentru Adevarul, in care a vorbit deschis despre lupta anticoruptie, despre relatiile Moldovei cu vecinii, dar si despre planurile pe care le are pentru a-i aduce acasa pe moldovenii plecati la munca in strainatate.

Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Fac un apel fratesc catre primarii din Republica Moldova: scoateti oamenii la vot si indrumatii sa puna stampila pe Maia Sandu. Venirea lui Igor Dodon va insemna revenirea la epoca Voronin, cea in care nivelul de investitii era zero.

Maia Sandu: Cand era Dodon viceprim-ministru a fost expulzat ambasadorul Romaniei, iar preturile la gaz au crescut de trei ori!

Lupta pentru fotoliul de presedinte devine din ce in ce mai aprinsa, mai ales cand e vorba de principalele atributii ale presedintelui, politica externa. Candidatul prorus la prezidentiale, Igor Dodon, da asigurari ca va avea relatii bune cu vecinii, iar contracandidatul sau la fotoliul de sef de stat il contrazice.

Maia Sandu anunta mobilizarea generala a echipei sale pentru alegerile din Republica Moldova

Candidatul proeuropean la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat miercuri, intr-o postare pe Facebook, mobilizarea generala in randul echipei sale.

Maia Sandu: Pe contul PAS a fost virata o suma de bani de provenienta neclara de la o persoana care are probleme de integritate!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni, 7 noiembrie, ca cineva a incercat sa denigreze formatiunea pe care o conduce virand bani in contul partidului din surse dubioase.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Valeriu Munteanu: Mobilizarea de pe Facebook trebuie transferata in satele si orasele mici, astfel incat Maia Sandu sa invinga in aceste alegeri dramatice

Ministrul Mediului din Republica Moldova, Valeriu Munteanu, afirma ca pe 13 noiembrie, in ziua alegerilor prezidentiale, in tara vor fi conditii meteo mai putin placute. in aceasta situatie, Munteanu sustine ca sansele pot creste in favoarea lui Igor Dodon. De aceea el indeamna alegatorii sa treaca de la mobilizarea de pe Facebook la cea din satele Moldovei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )