Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

B1 B1,
Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,. continuă pe B1

Alegeri Moldova: Igor Dodon promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca ajunge presedinte - Unimedia

Liderul Partidului Socialistilor promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca va ajunge in fotoliul de sef al statului. Igor Dodon nu a oferit prea multe detalii cu privire la subiectul dat, ci doar a subliniat ca examenul de Bacalaureat va fi obligatoriu doar pentru cei ce vor sa-si continuie studiile peste hotare, potrivit Unimedia. md. La inceputul lunii noiembrie, Igor Dodon, candidatul sustinut de Moscova, a sugerat ca Maia Sandu, candidata pro-europeana, este responsabila pentru 400 de cazuri de sinucidere si tentative de suicid, in randul copiilor, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Educatiei, a dispus instalarea de camere de supravegere la bacaureat.

Avertismentul alarmant al candidatului Igor Dodon: Republica Moldova va fi imbracata in rosu

Candidatul prorus la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat convingerea ca Moldova va fi imbracata in rosu dupa al doilea tur de scrutin, programat pentru duminica, 13 noiembrie.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, intr-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, ca sustinatorii miscarii unioniste nu vor avea nicio sansa in cazul in care el va deveni sef al statului.

LGBT in vreme de campanie. Prezidentialele din Moldova

Duminica are loc al doile tur al prezidentialelor din Republica Moldova. Igor Dodon versus Maia Sandu. Tematica LGBT lesbiene, gay, bisexuali si persoane trans), folosita intens pentru a creiona si defini anumite pozitionari politice. Nu intamplator.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Fac un apel fratesc catre primarii din Republica Moldova: scoateti oamenii la vot si indrumatii sa puna stampila pe Maia Sandu. Venirea lui Igor Dodon va insemna revenirea la epoca Voronin, cea in care nivelul de investitii era zero.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Atunci cand trece Plahotniuc pe langa Dodon, el se ridica in semn de respect

Cei doi candidati la functia de presedinte al Republicii Moldova care se vor confrunta in turul doi de scrutin, Maia Sandu si Igor Dodon, au participat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale de la Moldova 1. Si de de aceasta data, oponentii politici s-au invinuit reciproc de relatia pe care ar avea-o cu Vlad Plahotniuc.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Romanii sunt prietenii nostri, sunt vecinii nostri, dar este o vorba: frati, frati, dar fiecare la casa lui. Igor Dodon, despre planurile sale cu Romania in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale

Igor Dodon si Maia Sandu au avut joi seara o confruntare in contextul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Dodon a spus ca in situatia in care va deveni presedintele tarii,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )