Libnet.ro
UNICEF

19:30

Maia Sandu, vizite oficiale in Ucraina si Germania

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu, vizite oficiale in Ucraina si Germania

Premierul Maia Sandu a fost invitata in Ucraina si Germania, pentru a efectua doua vizite oficiale in aceste tari, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Zi de doliu national in Republica Moldova, in memoria victimelor facute de deportarile staliniste. Premierul Maia Sandu: Tinandu-i minte le pastram vii numele, le insusim valorile

Premierul moldovean Maia Sandu a participat, sambata, alaturi de cabinetul sau de ministri, la evenimentul de comemorare a victimelor deportarilor staliniste, in conditiile in care pe 6 iulie 2019 se.

Maia Sandu anunta schimbarea conducerii parchetelor si le cere celor 660 de procurori sa nu se mai ascunda prin birouri: incepeti sa lucrati ca niste procurori adevarati!

Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, le-a transmis procurorilor sa nu se ascunda prin birouri si sa inceapa sa lucreze, pentru ca au toate parghiile necesare. Sunteti 660 de procurori si vreau sa cred ca sunteti diferiti de cei care au stat pe margine cand tara era dusa in prapastie, a spus Maia Sandu, potrivit Unimedia. Ea a anuntat si schimbarea conducerii parchetelor.

Maia Sandu renunta la mandatul de deputat

Maia Sandu renunta la mandatul de deputat in conditiile incompatibilitatii cu functia de prim-ministru, transmite IPN.

Maia Sandu indeamna procurorii sa nu asculte indicatiile lui Harunjen si Betisor

Daca cei 660 de procurori din Republica Moldova vor aplica legea si nu vor mai asculta indicatiile ilegale ale lui Eduard Harunjen si Adrianei Betisor, atunci acestia vor avea tara de partea lor. Declaratia apartine premierului Maia Sandu, care, intr-un briefing de presa organizat pe 5 iulie, a cerut tuturor procurorilor din tara sa actioneze conform legii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )